Marc Jacobs

65451-49
Ännu en superfin väska som finns att köpa på www.eluxury.com ´s hemsida! En påerfekt liten partyväska som följer trenderna guld, kiltat läder och axelrem bestående av kedjor. Allt för endast 540 dollar.




Sommarlovet är slut!

Jaha... då var mitt sommarlov slut för tillfället. Igår började jag jobba på mitt nya jobb. Det kanske inte är så glamoröst att sitta i kassa i en matbutik, men jag gillar det! Man får träffa trevliga människor och man har något att göra hela tiden. Den här veckan kommer jag gå på introduktion på mitt nya jobb. Sen, efter Paris, börjar jag jobba på riktigt. Så man kan nog säga att jag fortfarande delvis har sommarlov :)


Sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov! Det är dessutom jättefitn väder ute. Bättre kan det inte bli! Nu ska jag sätta på mig min vit och guldfärgade trekantsbikini och sätta mig ute på min och min sambos uteplats i solen ett tag. Jag vill ju vara lite brun när jag åker till Paris. Bara en vecka kvar nu!

Sommarlov...

Just nu sitter jag och pluggar inför sista tentan den här terminen. Det ska bli skönt att få de avklarad så att man kan få lite sommarlov! Men hur kul är farmaceutisk kinetik egentligen...

Klänning från Azzaro

65451-48
Den här vill jag ha på min kompis bröllop! Om man bara hade ca. 50.000kr på fickan...

Förlåt om jag tjatar om bröllopsklänningar hela tiden. Men jag har fortfarande klänningpanik! Nu har jag mindre än en månad på mig att hitta något att ha på mig!

Klänningen kommer förrästen från Azzaro!



Pucci

65451-47
Alla tjejer borde äga minst en Puccisjal. Den här kostar endast 79 dollar och finns på rean som jag har tjatat om idag.




Marc Jacobs

65451-46

Marc Jacobs gör så mycket snyggt. Dessa underbara ting hittade jag också på eluxurys hemsida! Det är nästan för bra för att vara sant!

Dior sandaletter

65451-44
Dessa säljs också på rean! Hur söta som helst!


Guldväskor 2

65451-43
Jag hittade en till fin guldbäska som skulle vara perfekt till sensommaren och hösten. Denna kommer från Juicy Couture och säljs dessutom på rea.

Ni måste kolla in rean på www.eluxury.com! Det finns hur mycket snyggt som helst som säljs på rea just nu! Perfekt för oss studenter!



Powerwalk

Jag har precis kommit hem ifrån en lång morgon-powerwalk. Skönt att rensa huvudet lite och piggna till i den friska luften. Nu måste jag sticka ner näsan i bäckerna för nästa onsdag är det tenta igen. Sista tentan innan sommarlovet!