Ny mobil...


Sitter och försöker lära mig min nya mobil. Har fått lektion av lillebror idag :) Än så länge har jag i alla fall förstått hur jag gör när jag ska ringa och skicka sms. Kameran grejar jag nog också. Det är väl viktigast :)


Sova sött


Så här gulligt såg det ut i vår sång imorse! J och Luna är riktigt morgontrötta båda två!

Dagens outfit

Idag har jag och J varit och storhandlat på ICA Maxi. Efter det besökte vi kyrkogården för att sätta lite ljus vid gravarna. Annars har vi bara njutit av att vara lediga tillsammans för en gångs skull!





Dagens outfit:
  • Svarta leggings - Ellos
  • Mönstrad klänning - Ellos
  • Svart kofta - Lindex

Nyklippt!



Jag slutar tidigt på apoteket på fredagar, så i fredags hann jag förbi frisören när jag kom hem till Västerås. Luggen är kortare, så nuj kan jag se igen :)

Trött

Är helt slut! Det har varit en lång dag idag! Först hela dagen på apoteket i Eskilstuna. Sen after work med kul tjejgäng på Blue Moon i Västerås. Bandet som spelade var superduktiga! Efter det belv det bowling med andra kompisar på Strike. Och nu ska jag dyka ner i sängen inför en heldag i Stockholm imorgon!

Modeförebild


Foto:
Just Jared

Min absoluta modeförebild är helt klart Rachel Bilson. Hon har en förmåga att alltid klä sig snyggt! Både på röda mattan och ute på stan. Nu serr jag ju inte riktigt ut som Rachel, så jag kan ju inte härma henne till punkt och prickar. Men hon är en bra inspirationskälla när min egen fantasi inte är på topp!

Shoppingsugen


Som vanligt är jag shoppingsugen! Och jag som sitter och tittar på "Lyxfällan" just nu :) Men jag måste hålla mig tills jag åker till Stockholm i helgen... Den här koftan från HM vore inte helt fel. 299 kr och den är ett kap!

Apoteket Farmaci

Idag har jag setat på föreläsningar om Apoteket Farmaci hela dagen lång på Hotell Upplandia i Uppsala. Det var kul att träffa gamla kursare igen. Har ju inte sett dem sen innan jag drog till Australien (förutom de jag åkte med förstås)! Föreläsningarna var väligt intressanta, så jag är glad att min handledare fixade dit mig (mitt apotek tillhörde egentilgen inte Uppsala-regionen, så jag borde inte varit där, men M är duktig på att fixa saker). Och det bästa av allt var frukosten, lunchen och fikat. Ni skulle ha sett efterättsbuffén!


Idag hade jag på mig detta (jag måste klippa min lugg typ igår!):

  • Prickiga höga strumpor - HM
  • Svarta leggings - Gina Tricot
  • Grå klänning - present från Uppsalakompisarna
  • Svart linne - Filippa K
  • Klockhalsband i form av ett hjärta - Marc by Marc Jacobs

Bio + fika

Igår var jag på bio med J och hans kusin L. Vi såg Tropic Thunder med bland annat Ben Stiller. Den var roligare än vad jag trodde. Lite väl manlig humor, men hetl OK ändå. Kul att hitta på något mitt i veckan, och inte bara sitta hemma framför TV'n.

Idag jobbade jag 09.15-17.45. När jag kom tillbaka till Västerås träffade jag J och hans släktingar på "Kalle på Spången" för lite kvällsmat. Mycket trevligt! Inte så jättemycket TV-tittande idag heller alltså :)

Imorron blir det Uppsala för min del! Och till helgen blir det ett besök till Stockholm. Så efter den här veckan kommer jag ha klarat av Västerås, Eskilstuna, Uppsala och Stockholm. Rätt bra jobbat va!?!

Nykvarn


Lördagen spenderade jag på höstmarknad i Nykvarn. Jag är egentligen dålig på att lämna Västerås (när jag inte är ute och åker jorde runt förstås :)), men C brukar ta med mig runt i Västerås med omnejd lite då och då. Utan henne finns det ett antal ställen runt om Västerås som jag aldrig annars hade sett :)














Mer apoteksprylar



Ja,
som sagt ser det snart ut som ett apotek här hemma. Det här läppglanset är till min syster yster (jag har ju redan ett). Jag ska fösöka testa lite olika apoteksprylar nu, så jag vet vad jag kan rekommendera till kunderna. Man vill ju inte lura på dem något som inte är bra :)

Ny i Mavalafamiljen


Familjen Mavala

Jag har fått tillökning i min lilla samling av Mavalanagellack. Jag tänkte att jag skulle köra med
lite mer neutrala färger nu i början på apoteket. Färgen heter Osaka och har en fin skiftande nyans. Tyvärr syns inte skiftningen på bilden.


Dagens outfit

Idag har jag och J fixat lite i lägenheten. Äntligen sitter till exempel sängramen fast i väggen (den har bara stått lutat mot väggen innan). Vi tog en svång med bilen till mina föräldrar också. Pappa och J bytte radio i bilen och installerade nya högtalare, medan jag tittade på Beck och Ensam mamma söker med syster yster och mamma. Lillebror tittade lite han också. Dagens outfit såg ut så här ett tag, när jag provade mina nya stövlar. Jag har dock inte gått omkring med dem på inomhus hela dagen :)



  • Svarta skinnstövlar - ICA Maxi
  • Grå mysbyxor - Juicy Couture
  • Svart linne - Ellos

Senaste köpet från ICA Maxi :)


Igår var jag och J och storhandlade på ICA Maxi Hälla här i Västerås (som jag tycker är mycket bättre än ICA Maxi Erikslund). Jag har aldrig köpt något klädesplagg eller liknande på ICA Maxi förut, men igår när vi gick förbi skohörnan så såg jag dessa. Jag har letat efter ett par enkla svarta skinnstövlar, och dessa passade mina önskemål perfrkt. De kostade bara 499 kr, så jag kunde inte låta bli att ta dem på ICA kortet :)


Vår nya familjemedlem


Jag kanske ska ta och presentera vår nya familjemedlem.Vi har tagit hand om en liten katt, Luna (måne på spanska). Hon är hur gosig som helst, antingen är hon där vi är eller så ligger hon och sover i sängen. Det är riktigt mysigt att ha en liten katt hät hemma.


Här ligger hon i sängen och sover.


Idag var hon ute med oss på balkognen när vi åt lunch.


Lunch på balkongen


Idag har vi invigt vår balkong med en lunch. Det var så fint väder ute, så vi passade på. Lunchen bestod av stekt majsbröd med sallad. Hur gott som helst!


En bild på utsikten och det fina vädret

Just nu

Nu är det filmtajm med sambon! Till det blir det grönsaksstavar, dipp och vitt vin. En bra lördagkväll enligt mig :)


Fin outfit

Dagens outfit står inte jag för utan det fixar Katie Holms galant. Nu vill jag köpa en rutik skjorta, så jag kan se lika fin ut som hon gör! Jag har ju snott ett par av J's byxor, som jag skulle kunna ha upprullade till skjortan.


Foto: Just Jared

Receptetiketter

Jo, en pluggrelaterad grej till lyckade jag med igår. Jag tränade på att sätta receptetiketter på flaskor. Det är en konst att sätta dem på läkemedelsburkar, så jag fick hem lite etiketter att träna med :) Så här såg det ut efter ett tag:


Plugg


Så här såg vardagsrumsbordet ut igår. Jag har bara varit på praktiken en vecka, men har redan lyckats få en hög med böcker. Igår lyckades jag i alla fall plugga in lite förkortningar som är bra att ha när man står framme vid disken på apoteket. Men det var nog också allt jag lyckades plugga igår...


Senaste köpet

Igår var jag ledig från praktiken. Vi har en inläsningsdag i veckan fram till vår första tenta. Försökte plugga lite, men det gick sådär. Träffade H och lilla F på stan för att käka lunch. Vi gick till ett nytt italienskt ställe i Västerås nya galleria, "Postgallerian". Paninin var jättegod, så dit kommer jag nog gå igen. Vi tittade även in på en av Lindexbutikerna, där de hade utförsäljning. De ska stänga butiken i en månad för ombyggnad, så de hade bra rea på allt! Det var lite utplockat bara. Men jag kom i alla fall hem med en fin stickad väst som jag köpte på 50 % rea!


En dag på jobbet

En dag på apotek: Jag vill lära mig allt och det på en gång. Min handledare på praktiken tycker att det är bra när man varvar lite och provar lite olika saker. Så idag började jag dagen med att fixa kundreservationerna. Det var mycket som skulle fixas. Tror halva Eskilstuna är på väg utomlands, eller nåt. Sen var jag med på möte. Mitt apotek har haft en arbetscoach den här veckan, så det var hon som höll i mötet. Efter det ville jag lära mig kassan. Så där spenderade jag resten av förmiddagen. Apotekets kassa är något mindre komplicerad än ICAs, så det var inga problem för mig :) Efter 3 kunder klarade jag mig själv (typ), Efter lunch stod jag med min handledare i disken och hämtade recedptbelagda läkemedel, klistrade lappar på burkar och kartonger m.m. Jag fick även blanda lite penicillin helt själv :) Dagen slutade med att jag och en apotekstekniker gick genom lagret och rensade bort allt med kort datum. Jag hann med mycket idag, inser jag nu :) Men kul är det!

Nätshopping / liveshopping

Jag är så dålig på att gå och shoppa på stan. Jag köper det mest från nätet och får det hemlevererat. De få gånger jag gör riktigt ordentliga shoppingturer är när jag åker och hälsar på kära C i London (vilket jag gör 1 ggr/termin). Då gör vi inget annat än går på stan och shoppar. Men här hemma i Sverige är jag som sagt dålig på det. Har nu planerat att åka och häsla på M i Sthlm nästa helg, och tänkte försöka hinna me en liten shoppingtur på stan. Jag vill bland annat köpa den här koftan i 100 % kashmir från Mango. Nu sitter jag här med tröjan framför mig på deras hemsida och funderar på om jag faktist ska gå och titta efter den i butiken, eller om jag ska ta det säkra kortet och beställa hem den från hemsidan. Vill gärna ha den i grått. Men för en gångs skull tror jag att jag faktist ska titta efter den i affären och förhoppningsvis köpa den live :)


The Veronicas

Sen jag stötte på The Veronicas ute på stan i Melbourne, så har jag älskat deras musik! Precis min musiksmak! Jag trodde att jag skulle vara lite cool när jag tog med mig två av deras skivor hem hit till Sverige, för att tvninga nära och kära att lyssna på dem. Men när vi sitter framför TV'n hemma hos H så dyker de upp på MTV! Jag antar att de komemr spelas överallt här hemma snart! Men bra är de i alla fall!



Jag gråter...

Jag gråter nästan när jag läser det här. Här är Maddes blogg.

Nu har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3


(En del av detta inlgg är kopierat från Stina-Lees blogg.)

Dagens outfit

Idag ser jag tråkig ut :) Det känns liksom inte som om det är någon ide´att sätta på sig något avancerat på överkroppen eftersom jag har en rock över hela dagen. Har dock kommit på att jag måste köpa fler jeans, så att jag har något snyggt på underdelen :) Normalt sett har jag ju ofta på mig leggings och kjolar eller klänningar, Men jag tror inte det blir så snyggt till rocken. Kan bli varning för "nakenlook" :)



  • Svarta jeans - Cheap Monday
  • Grå Tee - J's

Apoteksvaror

Jag tror att jag kommer äga en hel del ACO varor och annat smått och gott från apoteket nu när jag jobbar där :) Så här långt har jag kommit hittils :)


Tredje dagen på Apoteket

Då är tredje dagen på Apoteket Kronan avklarad! Eftersom jag aldrig tidigare arbetat på apotek, är det mest helt nytt för mig. Det böir mycket info som jag måste ta in och försöka komma ihåg! De gillar att "korvstoppa" mig, som de säger :)

Imorse gick jag upp 05.30. Jag tog tåget till Eskilstuna 06.35 och började jobba 07.15. Min handledare vill att jag ska vara med på morgonen och plocka upp varor den här veckan, för att lära mig hur det går till och var allt finns. Nästa vecka få jag snällare tider, men jag får ju sluta tidigare vilket inte e så dumt! Varuplockning är ju inte så jättespännande, men jag lär mig ju var allt finns och hur systemet fungerar. Hittills tycker jag att det är roligast att stå och hjälpa M i disken. Jag börjar förstå datasystemet (ATS) mer och mer :)

125-års festen

Här kommer lite bilder från den 125-års fest jag hade tillsammans med C, H, B och U här hemma i Västerås o lördags.


Några av de 80 gäster som var på festen: J, jag, Mä, M, E och K (kompisgänget från Uppsala).


Kvällens princessa, C (som var med och höll i festen).



Kvällens oufit blev
till slut detta (har hunnit ta av mig skor, väska och smycken på denna bild):

  • Svarta leggings - Ellos
  • Guldaktig klänning - Sass & Bide
  • Hoops - HM
  • Ring - Roberto Cavalli for HM
  • Väska - Louis Vuitton

Senaste köpet

Jag tog en sväng förbi stan idag för att köpa två saker som jag och M kom fram till att jag behövde ha i apoteksrocken under praktiken: ett litet anteckningsblock och en liten miniräknare.


Just nu


Idag har jag klarat av första dagen på praktiken på Apoteket i Eskilstuna. Jag gick upp kl. 06.00 imorse och tog tåget dit 07.35 från Västerås. 08.15 började jag och då fick jag en runttur på Apoteket. Sen har jag mest fårr en massa info om hur terminen kommer se ut. Jag och min handledare M (som är hur trevlig som helst) åt lunch på en jättegod libanesisk restaurang. Sen fick jag även lite info om egenvården innan jag blev hemskickad 13.30. De tyckte att de hade proppat in tillräckligt med info i mitt lilla huvud då :)

Nu sitter jag hemma och njuter av en smoothie och läser dagens VLT (vi fick en prenumeration av snälla mormor i inflyttningspresent).

Dagens outfit

Eftersom jag varit så seg idag, var min outfit mer bekväm än trendig :)



  • Vita sneakers - Reebok
  • Jeans - J's
  • Tee med tryck - Kanye West for Target (Australien)
  • Skinnjacka - Ellos

125-års festen är över

Jag har varit lite trött idag, så jag har väl inte fått något vettigt gjort direkt... Men efter 5 timmars sömn kan man inte räkna med att få mycket gjort i alla fall. Jag, J och våra övernattande gäster somnade inte förrän vid 05-tiden... Men kul hade vi igår i alla fall :)

Beslutsångest

Nu ska jag och J snart åka och hämta upp E och M på stationen i Västerås. Sen ska vi hem till lägenheten och fixa oss lite innan våa chaufförer (=världens snällaste mamma och pappa) kommer och hämtar oss och kör oss til lokalen där vår 125-års fest ska vara. Kl. 19 börjar det så då måste allt vara klart. Jag hade bestämt mig vad jag skulle ha på mig för typ två veckor sen. Men självklart får jag beslutsångest i sista sekunden... Antingen blir det svart klänning eller guldaktig klänning... What to do???



  • Svart klänning - Felippa K
  • Röda pumps - Farmors gamla
  • Silverväska - Miss Sixty
  • Ring och örhängen - Present från kusinerna


  • Gulaktig klänning - Sass & Bide
  • Svarta skor - American Eagle
  • Väska - Louis Vuitton
  • Träarmband - Miss Sixty
  • Hoops - HM

Fina naglar

När jag var på IKEA häromdagen, hade tjejen i kassan coola naglar: Knallrosa med ett ljusare streck genom. Nu har jag försökt härma henne, och jag tycker det blev riktigt snyggt. Ska nog fortsatta experimentera lite med nagellack. Så nu får jag tacka tjejen i kassan för lite nya ideér :) Bästa inspirationen får man faktist av vanliga människor ute på stan!




Jag använda Mavala i färgerna Wichita och Freshy. Kan verkligen rekommendera färgen Freshy. Man behöver bara ett enda lager för att få denna fina färg!

Storbak


Idag har jag lekt husfru här hemma i lägenheten. Sista flyttlådan är upplockad och det firade jag med storstädning. När jag ända höll på passade jag på att baka 3 satser scones. Jag tänkte frysa in alla och bjuda mina övernattanda gäster (på lördag efter festen) på dem på söndagsmorgon. Jag provsmakade en och den var faktist rikigt god. Nu håller jag dessutom på att tvätta. Är jag en nya desperatev housewife :)


Just nu: Idol

Ja, här sitter jag och tittar på ännu ett program av Idol. Jag tröttnar aldrig på det! Jag sitter i soffan och mår dåligt när någon sjunger för falskt (särskilt när de inte självba fattar hur falskt det verkligen låter) och ryser och ler när någon sjunger fint! Jag gillade den 16-åriga Anna från gårdagens Idolprogram. Och den 17-åriga tjejn som sjung nyss var också väldigt duktig! Hopas på att se mer från båda två under resten av programserien!


Lite gott måste man ju ha till Idol :)

Dagens outfit

Idag har jag, H och lilla F varit och storhandlat inför den 125-års fest jag ska ha på lördag ihop med 4 av mina närmaste kompisar. Det ska bli så kul! Vi har mellan 80-90 gäster, så det är mycket som ska fixas. Men nu är maten och alkoholen inhandlad i alla fall!



  • Vit- och rosarandliga skor - Converse (Australien)
  • Jeans - HM
  • Svart topp - Gina Tricot
  • Blå kofta med paljetter - Independent designer (London)
  • Blå örhången - Present från mamma och pappa (Paris)
  • Väska - Mulberry

Såhär ser koftan ut bakifrån. Jag älskar den!


Här är en bättre bild på paljetterna. Samma bild finns även på koftan framsida med paljetter.

Kvällsmat


Idag var det couscous med kycklingwook och sås på menyn. Jag satt här hemma ensam med vår nya familjemedlem eftersom J är på jobbet. Jag tycker bättre om när han jobbar dagspass än kvällspass. Men väljer man en kock så måste man tydligen stå ut med en del ensamma kvällar... suck... Han är i alla fall min hela helgen!

Dagens outfit

Idag var jag ocg J på IKEA (igen!), för att köpa lite fler grejer till lägenheten som vi (jag) tyckte att vi behövde. Vi kom hem med lite smått och gott. Vi passade även på att handla lite på ICA Maxi (på Hälla), min absoluta favoritmataffär. Jag får ju fint besök i helgen, och inte vill jag att det ska gå hungriga :)



  • Bruna skor - Ellos
  • Svarta leggings - Gina Tricot
  • Stor tröja - Mammas gamla
  • Guldfärgat dedem - HM (Paris)

Dagens frukost


Jag och J började dagen med en smoothie gjord på banan, hallon och vaniljyoughurt. Hur gott som helst! En bra start på dagen helt enkelt!


Dagens outfit

Nu på kvällen har jag och J varit hos hans faster som fyllde år. En mycket trevlig kväll, men nu är jag lite trött i huvudet. Jag blir alltid det när vi umgås med hans släkt :) De är ifrån Chile och pratar spanska högt och snabbt med varandra. Jag har själv bott i Malaga och pluggat spanska där i ett år så jag förstår det mesta. Jag måste bara konctrera mig till fullo för att hänga med på allt :)



  • Svarta leggings - Gina Tricot
  • Svart-vit omlottklänning - HM
  • Vitt linne -Felippa K
  • Svart hårband - HM
  • Guldhalsband med krona - Skultuna Mässingbruk

Sovrummet efter

Såhär ser sovrummet ut nu. Det var svårt att få en bra bil på hela rummet, så här visar jag lite små godbitar från rummet istället. Jag och J har alltid delat "120-säng" innan, men nu har vi skaffat oss en riktig vuxensäng, en dubbelsäng helt enkelt. Men usch, vad långt bort från varandra man kommer. Jag sover hittills i glipan för att komma någorlunda när J när jag fryser under natten :)


Vår lyxiga dubbelsäng. Nu är vi nästan vuxna.


Min fina antika byrå som jag ärvt från farmor.


Spegel och garderobsväggen.

Vi valde vita tapeter i sovrummet, för det ser så fräscht ut!

Sovrummet före

Nu har vi nästan kommit i ordning i nya lägenheten. Sovrummet och hallen är tapetserade och nästan alla saker är på plats. Vi ska bara få upp lite tavlor och liknande, sen är allt klart. Till och med internet fungerar nu! Skönt att allt verkar bli som vi tänkt oss och att allt är färdigt innan veckan är slut. Då är det nämligen 150-års fest här i Västerås. Jag firar min 25-års dag med 5 kompisar. Det sak bli så kul! Vänner från hela Sverige kommer hit för att fira med oss (de flesta är i från Skåne :)). Och på måndag börjar jag min praktik!

Såhär såg sovrummet ut innan och unddeer tapetseringen. Bilder på hur det ser ut nu kommer snart!


Tapeten i sovrummet som den såg ut när vi fick lägenheten.


Efter lite spackel och slpining.


Syster yster och kära pappa sätter upp den nya tapeten.

Jippi!!!

Jag har äntligen hittat min kamerasladd! Jippi! Nu kommer ni inte se några fler bilder med dålig kvalitet (tagna med min mobil) på den här bloggen. 

Fiji i bildformat

Jag har ju lovat att visa L.A resan i bildformat, vilket jag helt har glömt bort. Nu när jag väl kom på det, kom jag även på att det nog är mer logiskt att visa Fiji i bilformat först. Jag har ju visat allt i rätt ordning hittills (Australien och Nya Zeeland), så då kan jag ju fortsätta med det. Så nu kommer Fiji i bildformat och senare L.A.


Hindutempel i Nadi


Närbild på hindutemplets häftiga tak


Härlig fruktmarknad i Fijis huvudstad Nadi


Fiji är vackert och grönt


Vi tog bussen mellan hotellet och huvudstaden. Helt plötsligt var chauffören ute och körde på stranden precis vid vattnet. Det är man inte van vid direkt :)


När vi var i Fiji bodde vi i New Town Beach som är ett litet område utanför huvudstaden Nadi. Där fanns 8 hotell och 2 restauranger. Vi hittade en favoritrestaurang (Smugglers) där vi åte middag varje kväll. De serverade bland annat denna fijianska specialiteten. Hur gott som helst!


Denna fina solnedgång fick vi njuta av varje kväll när vi satt på Smugglers och åt middag. Hur vacker som helst!


Fijiansk elddans


Vårt fina hotell. Vi bodde där nästan själva under de 8 nätter vi var på Fiji, så vi hade poolen för oss själva!


Den härliga poolen på hotellet!


Dagens outfit på väg mot middag på Smugglers: Jeansshorts från Supré (Australien), svart linne från Cotton On (Australien), vit sport BH från HM och svarta flip-flops från Havaianas (Australien).


J's outfit samma kväll: Svarta shorts från HM, Tee med tryck från någon butik i Malaysia (present från mig) och svarta flip-flops från Havaianas (Australien).


Jag och J vid solnedgången på stranden 50 m från vårt hotell!


Fin avslutningsbild från vår tid i Fiji!

Dagens outfit

Idag har jag och J slipat och spacklat i hallen. Sen ra J tvungen att åka och jobba. Då tog jag bilen och syskonen till ICA Maxi för att storhandla till nya lägenheten. Nu är den full med mat och allt annat viktigt. Det är bara jag och J som fattas. Vi bor fortfarande kvar hemma hos mamma och pappa. Men förhoppningsvis kommer vi kunna sova första natten i nya lägenheten imorgon!



  • Jeans - HM
  • Går Tee - J's
  • Svart skinnjacka - Ellos
  • Svart hårband - American Apparel

Dagens

Jag lyckades aldrig ta en bild på dagen outfit idag.Den var i ju för sig tråkig och svart idag, så det var inte så mycket att via upp... Men en bild på dagens halsband kan jag i alla fall sätt in i bloggen!



  • Sparven från Designtorget - Examenspresent från kusinerna med familj

Svart från Mavala


Men detta lack krävdes de två lager för att få en fin och jämn färg. Helt OK för ett svart lack! Färgen heter Black.
Eftersom jag älskar Mavalas nagellack har jag skänkt bort alla mina andra nagellack till min syster yster och äger numera endast Mavalalack :)

Flyttoutfit

Igår var jag på Ikea med H och lilla F. Min J hann sluta jobbet innan vi åkte dit, så han följde också med. Han gick omnkring på Ikea med lilla F på magen i Baby Björnen och kände sig häftig. Sänggalven fanns inne, men de matchande sängbenen var såklart slut. Så jag får åka tillbaka dit nästa vecka och hoppas att de har kommit in då. Tills vidare får sängarna ligga på golvet...



  • Svart leggings - Primark (London)
  • Blå klänning - Primark (London)
  • Svart skinnjacka - Ellos
  • Beige väska - Mulberry


  • Gladiatorsandlaler - Ellos

IKEA


Imorgon ska jag besöka IKEA med H och lilla F. Jag behöver köpa lite grejer till nya lägenheten, och eftersom J ska jobba ställer kompisen upp :) Jag ska bland annat köpa sängben och sänggavel, som jag hopas att de har hemma. Vi ska äntlugen gå från "120-säng" till dubbelsäng! Vi ska försöka leka vuxna :)


Mer tapetsering

Nu har syster yster bestämt att jag och J ska tapetsera om i hallen i nya lägenheten också, för hon tyckte tydligen att den tapeten var alldeles förskräcklig :) Så nu kommer det bli omtapetsering under resten av veckan. Men jag passar ända på att plocka upp flyttkartonger under min lediga tid, för att kunna flytta in så snart som möjligt när omtapetseringen är klar. Vill som sagt flytta in nuuuuuuuu!

Tapetsering

Pappa, jag och J håller på och förbereder vårt nya sovrum för tapetsering. Nu har vi (de :)) slipat och spacklat i två dagar, och imorgon  får vi förhoppningsvis upp tapetetn på väggen. Jag kan knappt bärga mig innan vi kan flytta in i nya lägenheten! Jag älskar när man får plocka upp allt och inreda ett nytt place! Jag lovar att sätta upp bilder på bloggen så fort vi fått ordning på allt. Hoppas fortfarande på att hitta min kamerasladd!

Handledarmöte

Idag har jag träffat min handledare, M, som jag ska ha under de 6 månader som jag praktiserar på Apoteket Kronan i Eskilstuna. Jag var lite nervös när jag skulle gå in, men så fort jag träffade M kändes allt bra. Hon var hur trevlig som helst och jag tror att jag kommer stormtrivas på apoteket.

Dopoutfit

Detta hade jag på mig på dopet. Jag har fortfarande inte hittat min kamerasladd så alla bilder kommer från mobilen just nu. Om jag inte hittar den snart måste jag nog köpa en ny... Hoppas den kiommer fram i flytten!


  • Rosablommig klänning - Top Shop (Paris)

En helg i Lund


Helgens packning fick plats i min Mulberry och i min Billabong väska.

I fredags tog jag och J bilen för att åka ner till Lund och hälsa på J's bästa kompis M, hans flickvän A och deras lilla dotter G. J är gudfar till lilla G som skulle döpas nu i helgen. Allt gick bra och G skötte sig utmärkt i kyrkan. Jag hann även träffa en av mina bästa kompisar, C, som bor i Lund. Vi hade en toppenhelg helt enkelt!


Reseoutfit för en hel dag i bil:
  • Svarta leggings - Gina Tricot
  • Svart klänning - Cotton On (Australien)

  • Rosa- och vitrandiga Converse