Sjuk...

Jag har varit sjuk i fyra dagar nu... och jag har tröttnat rejält på det. Det värsta är den här hostan som aldrig ger med sig. Jog hostar konstant, och nu har det även lett till att jag har konstant huvudvärk och magvärk (träningsverk i magmusklerna :)). Inte kul!

Norge...

Idag har jag pratat med Norge. Det var inte det lättaste. Jag fick snällt säga tt jag inte förstod ett antal gånger under samtalet :) Mer om det sen...

Jag kan själv!


INNAN

Jag och J köpte ett nytt CD-ställ på IKEA för någon vecka sen. Vi hann inte få upp det på en gång, så när J var på jobbet fick jag för mig att jag faktist kan själv! Jag behöver väl ionte en kille för att sätta upp en lite hylla från IKEA. Det ska väl vem som helst klara av...


Hmm...


EFTER

Jag lyckades! Jag kunde själv! Det tog i ju för sig ca. 1 h... Men det svåraste var inte att få ihop CD-stället, utan att flytta den stora bokhyllan till höger för att få in det nya CD-stället på rätt ställe. Det tog nog 40 min av 1 h :) Jag var tvungen att tömma den på nästan alla böcker för att kunna rubba den...

En veckas outfits

Jag var duktig och fotade min "dagens" för några veckor sen. Här kommer måndag till fredag:



Måndag:
  • Svarta jeans - VILA
  • Grå oversize tröja - Pour
  • Svart klocka - Triwa by Tritoni


Tisdag:
  • Svarta jeans - VILA
  • Svart linne - Juicy Couture (London)
  • Grå kashmirkofta - Primark (London)
  • Halsband - Present från kusinerna


Onsdag:
  • Svarta leggings - Ellos
  • Svart linne - Juicy Couture (London)
  • Prickig kofta - Commes des garcons for HM
  • Halsband - Från kusinernas affär


Torsdag:
  • Svarta jeans - VILA
  • Stockad kofta - VILA


Fredag:
  • Svarta jeans - Cheap Monday
  • Grå topp - HM
  • Stickad väst - VILA

Bloggpaus

Jag har haft en liten blogg paus i en vecka... Jag har haft fullt upp med annat, och verkligen inte haft tid eller ork att skriva inlägg. Men nu ska det bli bättring på detta! I am back!

Tråkig

Nu blir det ett tråkigt inlägg för jag är så himla trött! Igår fyllde J's yngsta syster, C, 6 år så då var vi där och firade henne och kom hem rätt sent. Idag var vi hos J's kusin som ville fira J eftersom hon inte kan vara med i helgen (hon ska till fjällen) och kom hem rätt sent. I helgen ska vi hjälpa mor och far att flytta dagarna långa och sen ska vi klämma in två kalas för J som fyller 26 år på fredag (oj, han är 20 år äldre än lillasyster C...)... Fullt upp helt enkelt!

Tillbaka till verkligheten

Efter en vecka i Uppsala med en massa god vänner (jag kommer sakna er!) är jag tillbaka på apoteket Kronan i Eskilstuna. Nu är det apoteket med litet a, och inte Apoteket med stort A, som gäller. Det är nya tider helt enkelt!

Nya bilen!

Idag har det gått undan! Jag och J fick en bil av J's pappa för ett tag sen. Idag bestämde vi oss för att ta tag i försäljningen av vår gamla bil. Vi la ut en annons på Blocket vid 13.10. 13.40 ringde en gubbe som ville köpa bilen. Han bad oss hålla den till honom tills han kommit för att titta på den. 1,5 h senare var han där och köpte den. Han prutade inte ens (och vi som satt ett högre pris för att prutning skulle vara möjligt :)). Så nu har vi bytt ut vår "Guldklimp" (han kallades så, vår kära Saab) mot en silverfärgad Ford (har inte kommit på något bra namn till nykomlingen än). Det var dock lite sorgligt att lämna ifrån sig Guldklimpen, som har varit oss trogen i 2 år. Guldklimpen var även vår första bil, så han kommer alltid vara speciell!


Vår gamla Saab 900i (1990) och vår nya Ford Focus (2001).


Jag kan inte fatta att vi fått den här snyggingen av J's pappa!

Just nu!


En lagom avancerad lördagskväll för mig idag :) Lite mys framför TV'n känns hel OK för mig :)

Presenter till Luna



Vi åkte även förbi Djurmagasinet där vi skämde bort vår lilla Luna. Hon fick en nya katt-toa med lucka och en alldeles egen transportbur. Hon fick även lite leksaker och mat. Det är hon värd, vår lilla katt!


Vår älskling Luna på julafton hemma hos mor och far!

Room service

J fick lön nu i veckan och han ville ut och shoppa lite idag, så så fick det bli. Vi åkte till favoritaffären IKEA (som vi besöker i snitt en gång i veckan :) Vårt gemensamma helgnöje är att åka till IKEA. Det är alltid lika kul att gå omrkting och drömma om vad man ska köpa och hur man vill att det ska de ut där hemma i framtiden. Skata men säkert närmar vi oss drömmen) för att köpa ett CD ställ (bild på det kommer imorgon). Jag lyckade lägga ner lite fler grejer i vagnen :) Det blev inga större grejer, men en liten förvandling lyckade vi åstadkomma i alla fall :) Så nu ser det ut så här hemma hos oss :


FÖRE: Skelett till sängbord och tråkiga sänglampor.


EFTER: Dukar till sängborden och nya fina sänglampor.


FÖRE: Dentan och en tom tvålflaska i plast.


EFTER: Badrumstillbehör i vit keramik. Lite mer stilrent :)

Jobb i Norge...

Då det verkar vara ont om jobb som apotekare i Sverige börjar jag fundera på grannlandet... Men bara om min J följer med!

Jobbsökande...

Jag har märkt att många i klassen redan börjat söka jobb. Vissa har till och med redan fixat jobb. Det är nu två månader kvar på praktiken och tills jag blir legitimerad apotekare, så jag tror att det är dags för mig att okcås ta tag i det här jobbsökandet...

Mys i stugan i helgen



Såhär mysigt hade vi det
i stugan i helgen. Hela Australien-gänget var med! Hur trevligt som helst! Tack snälla mamma och pappa för att vi fick låna stugan!

Snabbt inlägg

Usch, vad fullt upp man har :) I helgen har jag varit i stugan med myckettrevligt sällskap. Bilder på det kommer snart! Idag har jag varit i Uppsala och suttit på föreläsningar på BMC igen. Vi har föreläsningar i Uppsala hela vecka (min allra sista vecka i Uppsala!). På kvällen har jag och J varit och firat hans kusin A. Förra vecka fyllde hans bror J år, och nästa vecka fyller han själv år, så det är mycket födelsedagar just nu :)

Underkläder från Victorias Secret



Jag lovade ju att jag skulle
visa vad paketet innehöll: Två nattlinnen, två BH:ar en massa trosor och ett par svarta läderpumps från Jessica Simpson. Jag beställde paketet den 2/1 och då stod det att det skulle levereras den 2/2, men leveransen fick betydligt fortare än så. En vecka efter att jag beställde det var det leverarat. Lite tråkigt bara att man var tvungen att betala hela 700 kr för tullkostnader. Då hade jag ju redan betalat 300 kr i fraktkostnad... Men, men... jag har ju inte vägarena förbi USA för tillfället och jag behövde lite påökning i underklädesgarderoben. Tur att allt passade, annars hade jag blivit sur!


Ett mysnattlinne och ett finnattlinne (med matchande trosor).


Mina söta nya pumps från Jessica Simpson. Luna är "Nicke Nyfiken" och måste undersöka allt som är nytt, inklusive mina skor :) Hon har även fått ett fint halsband som tecken för att hon nu officiellt är vår lilla katt.

Paket från Victorias Secret

Idag damp det ner ett paket från Victorias Secret på jobbet. Min handledare på apoteket sa att jag måste varit väldigt snäll som fick ett så fint paket av tomten (= UPS-killen). Hela min underklädesgarderob kommer från VS och den behövde fyllas på. Paketet innehöll även annat smått och gott, men bilder på allt kommer imorgon för nu ska jag stupa till sängs!

Helt slut!

Efter att ha varit ledig i två veckor och kunnat ta det lugnt (jag tod det mer lugnt än vad jag vill p.g.a. behåleinflammationen) är jag helt slut efter en lång dag på jobbet. Men det var kul att komma tillbaka! Dagen började med att jag glömt min kod under ledigheten, så jag fick gå och kolla på den. Men annars har dagen rullat på som den ska!

Slut på ledeigheten

Idag var det sista dagen på mina 2 lediga veckor. Det som är tråkigast är att jag mått mindre bra  under 1,5 av dessa två veckor.... Pga av bihåleinflammation m.m. Men nu när jag äntligen känner mig någorlunda frisk är det dags at börja jobba igen :)

Julklappar


FÖRE



EFTER

Jag har ju inte visat en enda julklapp ännu. Här kommer i alla fall några. Lite nya kuddar i soffan och glasdörrar till bokhyllan. Fint va?! Tack snälla mamma och pappa!

Dagens outfit

Idag har jag njutit av en avslappnande massage (julklapp från min sambo). Klädsen var därför bekväm.


  • Svarta jeans - VILA
  • Grå topp - HM
  • Svart magtröja - Monki
  • Halsband (mitt absoluta favorithalsband för tillfället) - present från kusinerna


Mer bloggande

Jag lovar att bli bättre på bloggandet från och med imorgon. Imorgon är det måndag, och då börjar ju mitt nya liv :)