Sälen, here we come!

På onsdag drar vi till Sälen för lite skidåkning! Ska bli toppen!

Det kom ett paket för några veckor sen...

Det kom ett paket för några veckor sen, men jag har viss glömt att visa innehållet här på bloggen :) Innehållet kom i alla fall från HM (som vanligt :)) och jag blev mycket nöjd med mina köp! Eftersom jag har "en in en ut" i min garerob just nu, blev det ett antal plagg som fick offra sig för dessa nykomlingar :)


  • Svart topp i 100 % bomull - perfekt för basgarderoben
  • Vit topp i 100 % bomull - perfekt till basgarderoben
  • Svartvit jacka - 50 % rea!
  • Svart spetsklänning - 50 % rea!
  • Blå topp - 100 % silke

Bäst av allt var jackan i fuskpäls! Jag har velat ha den jättelänge, men den har varit slut överallt. Helt plötsligt hittade jag den i min storlek i HM's webshop - på rea!


Ny vägg

Vi har fätt upp en något större väggbonad idag jämfört med innan :) Den är kanske lite väl stor, men det blev i alla fall finare än innan :)


INNAN


EFTER

Alla hjärtans dag


Jag och J firade alla hjärtans dag en dag försent i år (
eftersom jag var i Enköping). Men det gick bra det också :) Vi bestämde oss för att bara vara hemma, umgås och äta gott. På menyn var det Västerbottenpaj, sallad, ostbricka och bubbel. Vi var lite lata och köpte allt färdigt. Inte orkade vi stå i köket hela kvällen :)


Bubbel, paj och sallad


Ost från bland annat Elisabeths


Mmmm... Gott!

En dag i Enköping


Hemma hos M med lite Martini

Som sagt, var jag i Enköping förra lördagen för att träffa E och M. Vi tog en sväng på stan där vi bland annat besökte Elisabeths, där vi köpte en massa goda ostar. Annars åt vi en massa god mat, drack vin och hade supertrevligt!


E äter lite mat :)


God thaländsk mat, ost, vin och trevligt sällskap är allt som behövs!

Min outfit


Förra lördagen åkte jag till Enköping för att träffa E och M. Såhär var jag klädd då:


  • Svarta jeans - VILA
  • Rosa- och röd radning linne - Sonia bya Sonia Rykiel

  • Fuskpälsjacka - HM

Blogga i kapp

Nu tänkte jag blogga i kapp lite :) Jag insåg att det varit dåligt bloggande från min sida sen förra helgen, så vi börjar väl med det :)

Tillbaka från Norge

Nu är jag hemma igen. Det har varit två långa men spännande dagar i Norge. Träffade mycket trevligt folk och fick se mycket fin natur. Mer om det senare!

Upptagen

Jag måste vara eb mycket upptagen person :) Jag har ju inte hunnit blogg ordentlig på över en vecka nu. Och på torsdag åker jag till Norge... Så det blir nog inget bra bloggavslut på den här veckan heller... Lovar att bli bättre på att uppdatera bloggen så fort jag ordnat upp en sak (som syller mina tankar för tillfället)!

Vaddå hemma?

Jag har knappt varit hemma den här veckan. Jag har inte varit på mitt apotek heller... Jag har testat hur det är att vara på ett litet apotek (med tre anställda),. Jag har varit på seminarium i Nyköping. Jag åkte tillbaka till Nyköping dagen efter för att vara med på ett lläkemedelskommittémöte. Det har vair långa men roliga dagar, men jag har inte haft så mycket tid över för bloggande... Idag ska jag till Enköping och träffa M och E (att dumpa sambon på alla hjärtans dag är kanske inte är det optimala, men vi får fira det någon annan dag :))!

Nyköping och Stockholm

Idag har jag varit ute och rest :) Först var det seminarium i Nyköping, och det tog ca. 3 h att bara ta sig dit... Men seminariet var jättebra, så det var det värt! Nu kan jag allt om diabetes- och stomihjälpmedel :) Jag och M hann även med en fika innan vi lämnade staden. På vägen hem till Västerås och Enköping gjorde jag och M ett stopp i Stockholm för att ta en fika med söta E. En mycket trevlig dag med trevliga fikabesök helt enkelt!

Makeover

En glad och sminkad jag

Jag fick en makeuprådgivning på Face av min kära Uppsala-kompisar i 25-års present för några månader sen. Till slut tog jag tag i saken och bokade en tid. Titta hur fin jag blev :) Jag ville ha en fin makeup som fungerade på stan och på bio (vi gick en sväng på stan och senare på bio). Jag fick även välja produkter för 300 kr :) Detta tog jag med mig hem (men jag fick lägga till några kronor).


Foundation, ögonskugga och rouge fick följa med mig hem.

Just nu

J sitter och försöker plugga, men det är inte så lätt när man har en gosig katt som vill ha all uppmärksamhet :) Hon lägger sig alltid precis på böckerna så att man inte ser någonting :)


J försöker plugga :)


Hur söt som helst!


Tråkig

Idag är jag tråkig vilket leder till ett tråkigt inlägg.... Jag är så trött. Har slitit idag på apoteket. Men nu ska jag inte vara där tills på fredag, så då kommer jag skana det där stället. Imorron ska jag prova på och vara på ett pyttelitet apotek, och se hur det är att jobba där. Onsdag och torsdag ska spenderas mestadels i Nyköping med seminarium och möte med läkemedelskommitén. En proppfull vecka den här veckan också :)

Inte min dag idag...

Dagen började med att jag skulle ta mig till jobbet (jag jobbade idag för att kunna ta ledigt till Sälen v. 9). Jag tog tåget 09.35. Vi kom några km (till Dingtuna = en håla utanför Västerås) innan strömmen på tåget dog. Det var tydligen istappar på elledningen som ställde till det. Vi fick sitta på tåget i Dingtuna i 1 h, innan de sa att ett ersättningståg var på väg. Tåget evakuerades och vi fick invänta ersättningståget på perrongen i kylan. Det kom aldrig något ersättningståg, men en kvart senare sa de att en ersättningsbuss skulle anlända 7 min senare. När det gått 30 min hade varken ersättningståg eller buss kommit. Då fick vi reda på att det kommer ett tåg inom en kvart som går till Eskilstuna. Detta tåg visade sig vara exakt samma tåg som vi åkte med bara nästa (vilket hade 11.35 som avgångstid). Vid det här laget var jag genomfrusen. Jag kom allyså till Eskilstuna över 2 h senare än planerat. När jag väl kommer inrusande på apoteket (12.20) och ber om ursäkt för att jag är sen kommer jag på att vi öppnar ju 12.00 idag. Jag skulle ju ha tagit 11.35 tåget och inte 09.35 tåget som jag tog.... Så jag hade gått upp 2 h förtidigt och hamnat ute på landet i 2 h helt i onödan.... Kul... Och inte nog med detta. På tåget på väg hem inser jag att min hemmanyckel är hemma i lägenheten. J hade åkt till jobbet och han slutar inte förrän 21.00. Som tur är har jag världens bästa föräldrar med extranycklar. Så pappa mötte upp mig på tågstationen med en hemmanyckel och körde mig hem. Ett bra avslut på en mindre bra dag.

Snälla, låt mig vinna!

Jag såg på Englas blogg att man har chansen att vinna ett presentkort på en cityweekend till valfri destination, och då måste man ju bara försöka bli vinnaren :) Om jag vann skulle jag vilja bjuda med mig min bästa vän C på en shoppingresa till New York. Hon bor i London och vi ses alldeles för sällan. Vi har pratat om att åka dit i flera år nu, men det blir aldrig av. Det skulle i ju för sig vara en fara för vår ekonomi, men vi skulle ha så kul där borta tillsammans!

Dagens outfit


  • Svarta jeans - Cheap Monday
  • Grå Tee - Luella
  • Svart klocka - Triwa by Tritoni
  • Armband - Tiffany & Co (present från J)

Min nya fina Tee från Luella

Gårdagens middag


Igår kom J och hämtade i nya bilen (som äntligen fått ett namn. Vår gamla guldfärgade Saab hette Guldklimpen, och vår nya silverfärgade Ford heter numera Silverklumpen :)) och sen åkte vi till Ica MAxi och handlade en massa gott. Till middag gjorde vi biff med smörstekta bönor, sallad och tzatziki (vi försöker vara nyttiga :)). Efter den goda middagen åkte jag hem till mor och far för att titta på Lets Dance. En mysig kväll hetl enkelt!

Apoteket shop

De två senaste dagarna har jag varit på Apoteket shopen istället för på mitt vanliga apotek i Eskilstuna. Det har varit jättekul att se hur det går till där istället. Eftersom det bara var jag och G som jobbade hade vi fullt upp. Det blev mycket egenvårdsrådgivning, vilket har varit jätteroligt! Jag passade på att köpa lite hudprodukter från Vichy när jag väl var där. Hudvårdsserien Vichy är hur bra som helst!


Ansikttsvatten och rengöringslotion i pumpflaskor (jag älskar pumpflaskor!) från Vichy.

Lillebror bjöd på våfflor

Igår fick jag ett megasug på våfflor, och eftersom jag och J inte äger något våffeljärn brukar jag bjuda hem oss till mor och far. Så idag bjöds vi hem på våfflor. Det var lillebror som fixade dem och de var hur goda som helst! Nu klarar jag mig ett par veckor tills nästa sug kommer :) Vi kanske borde skaffa oss ett våffeljärn....

Min nya älskling

Nu kommer bilder på paketets pch påsens innehåll! Jag har en ny favorit i mitt liv :) Min alldeles nya, fina, röda väska från Fendi. Här har vi den:


Tyvärr gick det inte att fånga den röda färgen på bild, för om jag hade blixten på fångade väskan upp ljuset och reflekterade det. Ska göra ett nytt fösök senare. Men den är klarröd.


Jag gillar detaljerna med de stora nitarna och de tydliga sömmarna.


Love it!

Blir aldrig frisk...

Jag är tillbaka på apoteket denna vecka efter att ha varit sjuk större delen av förra veckan. Jag mår dock inte ett dugg bättre än vad jag gjorde då... Men jag kan inte vara borta från jobbet något mer, så jag försöker inbilla mig att jag mår toppen när jag åker till jobbet på morgonen... Efter bara några minuter slår det mig hur risig jag verkligen känner mig... Och det blir väl samma visa imorgon... suck... Kan jag inte få bli frisk snart!?!

Paketets innehåll

Så fort jag har köpt något nytt kommer vår lilla Luna och ska undersöka vad det är. Det är anledningen till att hon finns med på nästan varje bild då jag visar "senaste köpet". Här är hon igen tillsammans med paketets innehåll: min nya topp från Sonia by Sonia Rykiel och min nya, ja vaddå... Påsen avslöjar innehållet lite :) Vad tror ni det är?


Luna med min nya topp.


Luna med min nya påse :)

Det kom ett paket


Jag fick ett paket nu i veckan. Inneållet visar jag senare :)

Utgång i Västerås

Igår kväll var en kompis från Göteborg här i Västerås och hälsade på, så då var utgång planerad och man var ju tvungen att följa med. Vi började med förfest hos H och sen Pluto. En mycket trevlig kväll. Här kommer lite bilder från kvällen:


J på besök från Göteborg med min syster yster.


Min J.


Kvällen outfit (suddig bild...):

  • Svarta leggings - Ellos
  • Svart kjol - Ida Sjöstedt
  • Svart body - Monki

Lite mindre suddig bild...

Nya hyllor


FÖRE: Stökigt

Alltid är det något som kan fixas här i lägenheten. Idag jag jag och J fått upp nya hyllor i "arbetsrummet" (= ena hörnet i vardagsrummet :)). Äntligen får vårat fönster vara ett fönster och inte ett förvarningsutrymme :) Skönt att få lite ordning här hemma!


EFTER: Ordning och reda