Guldväskor

65451-42
I höst är det färgen guld som gäller! Hur snygg är inte den här DKNY väskan! Det är dessutom rea på den just nu på http://www.eluxury.com/sales/product_detail.jhtml?styleid=10932725&SectionID=9000#

Synd bara att den är slut i guld.




Älska Louis Vuitton

65451-41
Titta vilken söt väska!

Den går att köpa på www.eluxury.com


Klänningpanik!

Jag måset hitta en fin klänning till min kompis bröllop! Vi ( jag och mina fyra närmaste kompisar) ska ju vara brudtärnor, men det är bara en av oss som har hittat en klänning! Jag börjar få panik! Jag trodde att jag hade jättelång tid på mig, men den 1:a juli börjar närma sig med stormsteg. Förhoppningsvis hittar jag en i Paris när jag åker dit om  tre veckor. Annars får jag väl gå naken...

Lara Bohinc

Den här väskan vill jag ha på min kompis bröllop i sommar!

http://www.net-a-porter.com/product/14197


Christian Louboutin

Det finns ingen som gör snyggare skor än Christian Louboutin!

http://www.net-a-porter.com/product/14954


Regn och plugg...

Var är sommaren? Just nu skulle jag vilja sitta ute i gräset och läsa en bra bok, och senare inta en liten picnic med pojkvännen som är här i Uppsala med mig. Men istället sitter han och spelar TV spel och jag sitter och pluggar. Utanför faller regnet ner och himlen är grå. Snart börjar i alla fall sommarlovet! Men då ska man ju jobba en massa istället. Jag har i alla fall två semestrar inplanerade, så jag har något att se fram emot!

Senare idag kommer ett bra väsktips! Det var ju ett tag sen jag hade något bra modetips på bloggen!


Sol

Det är fint väder ute idag! Jippi! Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen på min och min sambos altan och sola lite!

Möhippa

Nu har jag precis kommit hem från en av mina bästa vänners möhippa. Jag och några nära vänner kidnappade den blivamde bruden igår. Vi tog med henne på en spakryssning, där vi lyxade till det rejält med en massa god mat, goda drinkar och sköna spauppleverlser. I mitt tjejgäng har vi lovat varandra att vi inte ska skämma ut varandra på våra möhippor. Så den enda vår kompis var tvungen att bära var en liten tiara. Brar för att alla skulle förtså att det var hennes dag! Vi hade en jättekul kväll igår, och idag försatte det men till en mildare grad. Jag hoppas att vår kompis fick en upplevelse hon aldrig kommer glömma!


Ballerina

65451-40
Dessa vill jag springa omkring i på Paris gator om ett par veckor! Det bästa med ballerinatrenden är att skorna är så sköna att ha på sig! Tänk att kunna ha ett par suåersnygga skor på sig, gå runt en hel dag i affärer och inte ha ont i fötterna när dagen närmar sig sitt slut. Dessa underbara skor finns att köpa på http://www.shopaholic.se/. Om jag inte bara hade fått 3484kr från CSN denna månad hade jag nog köpt dem. Hur tror CSN att man ska kunna leva på 3484kr på en hel månad???




Dagens outfit

Sitter återigen i skolans bibliotek. Men imorron är det dags för tenta, så då är allt snart över. När det nu är sista pluggdagen inför den har jag på mig bekväma kläder, så jag kan sitta och hårdplugga så länge som möjligt: Min pojkväns Tommy Hilfiger tröja som är tre storlekar för stor för mig, men så himla skön. Till den har jag mina bekvämaste diesel jeans. Ingen speciellt glammig outfit kanske, men idag är det inte mode som gäller utan plugg. Jag får göra mig extra fin inorgon istället.

Plugg....

Ännu en dag i skolans bibliotek. Jag är ledsen att jag inte har några bra modetips för tillfärllet. Det är för att jag bor, äter och sover (nästan i alla fall) i skolan. Det enda jag gör är att sticka ner min näsa i mina böcker om olika kemiska syntesvägar. Just nu vet jag allt om Beckmann omlagring och Hofmann elimination, men inte ett skvatt om mode. Men jag ska rycka upp mig så fort tentan är avklarad. Now, back to the books!

Uppe med tuppen

Här är det ingen lugn och ro förrän tentan är avklarad. Man måste gå upp med tuppen för att ta sig till skolans bibliotek. Där bosätter man sig tills solen har gått ner. Typiskt att ha tentaplugg när det är soligt och fint ute. Tänk att få ligga ute i gräset i solen utanför min studentkorridor och läsa en bra bok eller den senaste modetidningen. Men istället blir det biblioteket tre dagar till. På lördag är tentan avklarad i alla fall. Då ska jag fira med en glass ute i solen. Hoppas bara att det är sol på lördag, annars förstörs min plan...

Dagens outfit

Jag sitter och tentarpluggar i skolan (som vanligt känns det som). Jag har två tentor kvar innan sommaren så nu är det sista rycket som gäller. För att ha något kul att skriva tänkte jag bara berätta vad en apotekarstudent har på sig när hopn sitter i skolans bibliotek och studerar molekyler. Idag är det vita linnebyxor som gäller. Men en blå och vit randig topp, vita ballerina skor och ett långt guldhalsband.

Bichon Frisé

65451-39
Jag och min sambo funderar på att köpa hund. Vi har gjort det ett tag nu, men på senaste tiden har vi det blivit mer seriösa diskussioner om det. Tyvärr hinner vi inte med en liten valp nu i sommar. Vi ska båda jobba heltid. Sen har vi bokat in två semestrar, en vecka i Paris och två veckor på Mallis. Men efter sommaren kanske... I så fall vill jag ha denna ljuvliga krabat.


DvF

65451-38
Den här vill jag gå omkring i så fort sommren kommit för att stanna!!! Den finns att köpa på www.net-a-porter.com


Jag älskar sommarväder!

65451-37
Man blir så glad när det är fint väder ute! Jag har setat ute på min och min sambos uteplats i över en timme på morgonen och rensat rabatten. I bara bikini! Jag har köpt en ny jättesöt bikini. Eller två snarare... Jag köper alltis två bikinis varje år. Båda i samma modell men i olika färger. Det är bäst när de har samma modell tycker jag, för då blir alltid ränderna lika när man använder dem. I år kommer de från HM och de kommer vara perfekt i sommar. Den ena är brun i grunden och den andra är vit. Sen har de båda en massa guldiga ränder. Plus att de hänger små guldfärgade pinglor från dem som låter sött när man rör sig. De passar perfekt sommarens mode då man ska ha mycket accessoarer och guld på sig på stranden.

http://shop.hm.com/shop/do?action=viewcampaign419womenswimming




Ankare

65451-36
Nu har den marina trenden kommit igång på allvar! Jag skulle vilja ge ett lite tips till dem som redan tycker att trenden börjar bil lite uttjatad, men ändå vill va med på ett litet hörn. Gå till en bra smyckesbutik och köp ett hänge bestående av ett ankare. Sätt sedan hänget på en lång kedja. Jättesnyggt till sommaren! Perfekt att ha på en middag på en restaurangen i hamnen.


Sol

Idag har det varit hur fint väder som helst! Jag och en kompis att på en uteservering och tittade på alla sommarklädda människor som gick förbi. Själv satt jag med tjocktröja eftersom jag har drabbats av en mega förskylning. Jag kan dock meddela att sommarens måste verkligen är stora, mörka solglasögon och söta ballerinaskor. Solglasögonen får gärna vara bruna i år eftersom de svarta känns lite "last year".

Solglasögon

Jag köpte ett par nya solglasögon igår från Dyberg/Kern. De har nyligen släppt sin första kollektion med solglasögon och de hade många fina att välja mellan. Jag köpte de sista de hade i Västerås i modellen Carenne! De är stora och mörka och kommer bli perfekt i Spanien i sommar!

Dålig bloggare!

Jag har varit en dålig bloggare den senaste veckan! Jag har haft fullt upp med tentaplugg och Valborgfirande m.m. Men nu ska jag sätta igång igen!