Koll på tiden

image410

Då det känns som om jag bara vill ligga kvar i sängen imorgon bitti (jag har lite ångest för ett föredrag jag ska hålla inför klassen imorgon) kan jag låtsas som om jag äger denna fina klocka. Klockan kommer från Gwen Stefanis
L.A.M.B och heter Old English Tiled Watch. Med den på armen kan jag nog dra mig upp ur sängen och komma i tid till redovisningen.

Skoltrött

Jag har tenta på tisdag och vanligtvis brukar jag sitta och plugga så här nära inpå. Problemet är att jag helt tappat min motivation till att plugga. Jag är så trött på det just nu! Jag bara längtar tills på tisdag eftermiddag då tentan är avklarad och jag ska hem till J i Västerås. Jag måste rycka upp mig lite, för jag vill verkligen klara tentan. Det är näst sista tentan på hela apotekarprogrammet, så det är ju inte så många kvar att skriva sen!

image409

Perfekt outfit av Rachel Bilson

image408


Summer var en av mina facoriter i serien
OC. Rachel Bilson som spelade Summer var söt redan då, men hon är om möjligt ännu sötare idag. Hennes outfit på bilden är perfekt! Jag vill ha allt! Dessutom vill jag ha vädret då man kan gå omrking med en tunnare jacka och solglasögon. Jag vill som sagt ha allt!

Senaste köpet

image407

Jag beställde ett paket från
Ellos i augusti och hade helt glömt bort det, när jag idag fick ett sms om att paketet kommit. Inte världens bästa och snabbaste frakt precis. Men det var tur att paketet kom nu, för det innehöll en regnkappa som jag ska ta med mig till Australien. Jag har hört att det till och med kan regna i landet "down under". regnkappan är jättefin och jag gillar modellen! Jag valde den vit- och svartmönstrade, för jag tyckte den vara lite roligare och lite mindre "regnplaggsaktig".

image406

C´s nya väska

Jag måste bara sätta in en bild på min bästa kompis C och hennes nya väska. Hon har precis köpt en liten Chanelväska. Den passar henne perfekt. De är lika söta båda två :)

image405

Desperate Housewives

Är det någon som föstår vad som har hänt där uppe på vinden hos den nyinflyttade på Wisteria Lane? Jag förstår ingenting och är jättenyfiken. Kvällens program var riktigt roligt!

image404

Jag saknar J

image403

Jag kan inte förstå hur jag ska klara av att vara borta från J i över 4 månader när jag är i Australien. Nu har han varit hemma i Västerås i 4 dagar medan jag har varit i Uppsala och jag saknar honom jäättemycket. Det som är lite lugnande i all fall är att han redan har köpt sin biljett för att komma och hälsa på mig!

Agent Provocateur i Stockholm

image402

Agent Provocateur finns numera i Sverige. Så nu kan vi svenskar handla sexiga udnerkläder och rosa parfymer hemma på svensk mark. Buteiken ligger på Birger Jarlsgatan 9 i Stockholm.

Jessica Alba med Stunt Double

image401

Fin höstig outfit på söta
Jessica Alba. Uggsen sitter åter på. Tjejen som går bredvid Jessica är tydligen hennes stunt double och heter Tahyn Dakha. De ser faktist lika ut, på håll i alla fall.

Husletande

Jag och mina tjejkompisar, som jag ska åka med till Australien, håller på och letar boende på andra sidan jordklotet. Det är inte det lättaste, men vi har lyckas hitta en bra sida på nätet, som vi håller på och gå genom för tillfället. Vi tror att vi vill bo i stadsdelen St Kilda i Melbourne. Här nedan är ett av husen som vi tittar på just nu.

image400

Julkänslor

image398

Med tanke på att det är vitt utanför mitt fönster, börjar det kännas som om julen närmar sig. Jag älskar julen. December har alltid varit min favoritmänad, enda sen jag var liten. Detta trots att månaden är kall och mörk. Väskan,
Miss Marc Polka Dot Tote från Marc by Marc Jacobs,  skulle passa perfekt ute i den vita snön. En perfekt julklapp till en väskgalen tjej som jag!
image399

Mitt liv just nu...

image397

Jag har setat och pluggat inför min nästa tenta helsa dagen. Tentan är inte förrän nästa tisdag, men jag tänkte börja i god tid för en gångs skull. Denna tentan är i kursen Klinikorienterad Farmaci, som jag läser just nu. Efter tentan har jag bara en enda tenta kvar på hela Apotekarprogrammet. Den är i Humanfysiologi C, och går av stapeln den 20/12. Jag längtar tills den är skriven. Då behöver jag inte skriva några fler tentor i hela mitt liv! Eller i alla fall för ett tag. Man vet aldrig vad som händer i framtiden...

Min nyårsklänning

image396

Här är klänningen som jag vill ha på nyårsafton. Klänningen kommer från märket
Redrabbit och är grå och silverfärgad. Längden på klänningen är perfekt och jag älksar fickorna! Klänningen går att köpa här för 749 kr.

Söta drömmar

image395

Nu ska jag krypa till sängs och drömma sött om denna lilla ring. Ringen heter
Diorette Yellow Gold Ring och kommer från Dior. Den kanske inte passar till årstiden och vädret, men samtidigt är det ju nu vi behöver lite uppmuntran och hopp om ljusare tider.

Thailand nästa...

image394

... i alla fall för mamma och pappa. De åkte till Phuket, Thailand igår, och ska vara borta i 2 veckor. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk trots att jag själv ska på mitt livs resa om knappt en månad... Men det är ju inte nu :)

Barnstolen Nest

Den här söta barnstolen tycker jag att min kompis H, som är gravid, ska köpa! Barnstolen heter Nest och produceras av företaget Mozzee. Den ser inte ut som alla andra barnstolar, utan är mer som en praktisk och fin inredningspryl. Stolen kan ställas in i olika höjder och passar till barn mellan 6 månader och 6 år.

image393

Fin outfit

image392

Sarah Jessica Parker har en förmåga att alltid se bra ut. Denna outfit känns helt rätt, och jag skulle gärna vilja att den rosa klänningen hängde i min garderob istället. Jag är ingen rosa person, men man kan ju alltid ändra sig.

Dagens outfit

image391

Dagens bild är lika dålig som vanligt...
  • Bruna vintagestövletter i skinn - Second Hand
  • Svarta leggings - Gina Tricot
  • Grå klänning - Present från mina kompisar i Uppsala
  • Svart linne - Filippa K
  • Stor guldfärgad ring - Roberto Cavalli at HM
  • Guldklocka - Mammas gamla från Citizen

Söt gravidmage

image390

Jag älskar gravidmagar! De är så söta! Jag skulle själv kunna tänka mig att ha en, bara babyn lovar att inte ploppa ut under de närmaste 3 åren ungefär. Men då det inte går att gå omkring gravid i över 3 år, får jag snällt vänta tills den tiden är kommer. Jag får nöja mig med att klappa på min kompis, H´s, mage som bara blir större och större. Imorgon åker H till Thailand, så nästa gång jag ser henne (om 2 veckor) kommer kulan på magen att vara ännu större!
Nicole Richie passar faktist förvånansvärt bra med sin lilla bulle i ugnen.


Dagens studiebesök

image388

Idag har klassen varit på studiebesök på
sjukhusapoteket här i Uppsala. Eller, hela klassen var inte där direkt. Vi var bara 6 tappra själar som tog oss dit. Men det var intressant att se hur deras verksamhet ser ut och fungerar. Jag tror inte att jag vill jobba där i framtiden, men man vet ju aldrig vad som händer. Arbetsmarknaden för en apotekare är rätt bred, så vi får se var jag hamnar.

image389

Grey´s Anatomy

Jag måste bara säga att Grey´s anatomy är så bra! Jag älskar den serien. Kan knappt vänta tills nästa onsdag för nästa program!

image387

För tidigt för julpynt?

image386

Jag håller på och flyttpackar lite smått här hemma i studentrummet. I december flyttar jag och J hem till mina föräldrar, tills jag drar till Malaysia den 6:e januari. Längst inne i garderoben hittade jag en adventsljusstake. För att jag ska hinna se lite av den innan den måste packas ner i en flyttlåda, satte jag upp den i fönstret. J tycker att jag är knäpp, så jag har lovat honom att inte tända den förrän den första advent. Nu får den stå otänd i fönstret fram tills dess.


Fina bilder på fina ting

image379

Bilderna från
Louis Vuittons 2007 Holiday Catalog är underbara. De får mig att vilja ha allt! Det skulle dock krävas ett antal tusenlappar på kontot för att hå råd med allt detta. Men man kan ju alltid drömma!


Ännu en kändis med söt hund

Jag vet inte vad det är med mig. Jag har snöat in mig på hundar för tillfället. Det kan vara för att J har varit bortrest i en vecka och lämnat mig alldeles själv i Uppsala. Jag kanske har känt mig ensam, för nu vill jag verkligen ha en liten vovve. Nedan ses Ashley Tisdale med en söt liten hårboll.

image378

The After Party

image376

Efter
Victoria´s secret showen var det så klart en stor efterfest. Många var där, bland annat söta Hayden Panettiere och vackra Eva Longoria. Heidi Klum var självklart också där. Jag vill ha Evas klänning och Haydens hår!

image377

Det är en Pomeranian!

image375

Paris Hitons hund var tydligen en
Pomeranian. Jag kollade lite fler bilder på nätet, och de är ju hur söta som helst. Nu gäller det bara att övertala J om att det är en sådan hundras vi ska köpa. Det kan bli svårt, då han hellre vill ha en större ras. Vi får se hur det går!

image374

Vilken hundras?

image373

Är det någon som vet vad
Paris Hiltons hund är för ras? Den är ju så söt! Jag o J ska köpa hund när jag kommit hem ifrån Australien, och då kanske det kan bli en sådan här liten ruffsig boll!


Marc Jacobs Daisy Solid Perfume Ring

Jag vill ha den här "ringen" från Marc Jacobs. Den är så söt! Den innehåller den senaste doften från Marc Jacobs, som heter Daisy, i fast form. Parfymen kan användas var man vill, och tack vare "ring-förpackningen" är den lätt att ta med sig. Jag vet inte om Marc Jacobs Daisy Solid Perfume Ring går att köpa i Sverige, så passa på och köp den på utomlandssemestern. Men skynda er då den ingår i en "limited edition"-serie!

image372

Victoria's Secret

image366

Victoria's Secret hade sin 12:e fashion show nu i helgen. Showens stora stjärna var Heidi Klum. Även hennes man, Seal, dök upp under showen. Underkläderna från showen är underbara konstverk. Jag skulle ju inte ha något emot att ha Heidis kropp :)

image367image368image369image370image371

Jessica Simpson

image365

Alla som känner mig vet att jag alltid gillat
Jessica Simpson. Jag älskade serien "Newlyweds", och jag är en av dem som tror att hon spelade mer blåst än vad hon verkligen är. Blåst eller ej, Jessica är i alla fall en otrolig affärskvinna.  Jag tänkte använda mig av hennes bok "I Do: Achieving Your Dream Wedding" när jag planerar mitt bröllop i framtiden. Men som tur är har även C lovat att vara min weddingplanner! Jag kan tänka mig att jag kommer behöva all hjälp jag kan få. J lär inte vara till mycket hjälp. Han har ett enda önskemål angående vårt framtida bröllop, och det är att bröllpoet ska vara i en kyrka. Resten är upp till mig och C :)

Dagens outfit

Idag går jag omkring i ljusrosa myskläder från HM. Modellen är samma som på bilden nedan, men jag har en äldre variant av den. Jag borde egentligen köpa mig en nya dräkt i en höstigare färg. Men jag drar ju till solen i början av januari, och när jag kommer hem är det sommar igen :)

image364

Kläder från "Sex and the city"

image362

En kompis till mig, H, ska till Thailand om en vecka. Jag har fått i
uppdrag av henne att hitta bilder på en av klänningarna Carrie bar i "Sex and the city". Jag antar att hon kommer vilja sy upp den borta på semestern. Här kommer i alla fall en bild på den klänning hon önskade, den röda med svarta prickar. För att se mer kläder från serien kan man gå in här!

image363

Ebba von Sydow läste min blogg!

Hon har gjort det igen! Ebba von Sydow har kommenterat ett av mina inlägg. Det är kanske inget man borde hurra för egentligen, men jag kan inte hjälpa att det gör mig jätteglad! Det var tack vare Ebba som jag började blogga 2006-07-28 på http://blogg.expressen.se/modeslaven/

image361

Mina 5 drömväskor

Ebba har utmanat oss bloggare att sätta ihop en lista över våra 5 drömväskor. Här kommer min lista!



1. Min Mulberry Bayswater
2. Min Speedy från Louis Vuitton
3. LOVE-väskan från Louis Vuitton
4. Elsa Woven Leather Bag från Marc jacobs
5. Laminated Hit Bag från Versace



Rea på DesignSverige.com

Nu rear de ut len hel del fina plagg på www.designsverige.com. Gillar man Odd Molly ska man passa på att klicka hem  lite kläder. Själv gillar jag denna jacka och kappa från samma märke!


Hemma igen

Nu har jag äntligen kommit hem. Vad betyder det? Jo, att jag varit igång mellan 06.30 och 21.00. Hur många timmar är det? Jag är så trött att jag inte orkar räkna... Och imorgon är en nya dag... Suck...

image353

På väg till praktiken

Om 3 minuter måste jag sätta mig på cykeln för att inte komma försent till min praktisk, som börjar kl. 07.00. Jag börjar vänja mig vid att gå upp tidigt. Imorse vaknade jag till och med ett par minuter innan klockan ringde, Men jag börjar längta till helgen, så jag kan sova ut lite. Normalt sätt gåt jag aldrig upp så tidigt som jag gör denna vecka (05.30).

Sängdags

image352

Nu ska jag hoppa ner i
sängen. Jag är helt slut efter att ha gått upp 05.30 i två dagar i rad. Imorgon bitti är det samma tid som gäller igen...

Fin outfit

image351


Jag vill ha både
Rihannas jacka och frisyr. Stövlarna är också häftiga, på henne. De skulle se jättekonstiga ut på mig...

Praktik på Ackis

Nu har jag praktiserat i 2 dagar av 8, och hittills är det jättekul! Jag är på njur- och dialysavdelningarna på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Jag har lärt mig jättemycket och tycker att det är väldigt spännande och se hur alla jobbar. Min uppgift är att framför allt undersöka patienternas läkemedel. Jag ska se om de verkligen behöver at alla de läkemedel de står på, om några läkemedel interagerar med varandra, om något läkemedel kan tas bort eller bör läggas till o.s.v. Men jag tycker även det är kul att hänga med sjuksystrarna ocvh kolla hur de jobbar.

image350

Exjobb i Melbourne

Jag fick frågan av en av mina läsare om vad jag ska göra för examensarbete i Australien. Jag ska vara del i en laborationsgrupp på avdelningen för njurfysiologi på Monash University i Melbourne. Min del av projektet är att undersöka om en viss gen påverkar blodtrycket i kroppen. Jag kan gå in djupare på förklaringen, men det är knappt att jag själv förstår vad det är jag ska göra :)
Jag och två klasskompisar kommer lämna Sverige den 6:e januari för 3 veckors resande i Malaysia, Singapore och Borneo. Därefter flyger vi från Kuala Lunpur till Melbourne, där ytterligare två klasskompisar väntar på oss. Feb-juni kommer jag vara på plats vid universitetet för att göra mitt exjobb. Så fort exjobbet är inlämnat kommer  våra respektive ner till oss. Då är det meningen att vi, under 6 veckor, ska se så mycket som möjligt av Australien. Sen flyger jag och min sambo J från Sidney till Nya Zeeland. Där har vi två veckor på oss att resa runt. Därefter flyger vi vidare till Fiji för att sola och slappa. På vägen hem till Sverige mellanlandar vi i LA, och ska försöka se hela stan på 3 (!) dagar :) Jag kommer vara hemma på svensk mark igen den 15:e augusti.

image349


Praktiken börjar imorgon

Imorgon ska jag upp i ottan för första dagen på praktiken på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Jag lovar att berätta hur det går!

image348


Gårdagens outfit

Igår kväll var jag och J ute och åt på Mammas Meze här i Uppsala med några kompisar. Vi brukar ofta köpa hämtpizza därifrån, för de gör de godaste pizzorna i stan. Men deras specialitet är egentligen turkisk mat. Vi valde alla att köpa in en massa små turkiska rätter och dela på. Det var hur gott som helst!

image347

  • Bruna vintagestövlar i skinn - Köpta på Tradera
  • Blå jeans - Från Disel
  • Grå topp - Köpt av en "independent designer" i London
  • Guldarmband - Present från mormor

Nobels testamente

image345


Nu ska jag fixa lite lunch, grönsakswraps, och sen ska jag krypa upp i sängen med boken Nobels testamente av Liza Marklund. Som sällskap tar jag med mig de
lussebullar och pepparkakor som blev över från gårdagens Idol-kväll. Jag älskar Lizas böcker om Annika Bengtzon, och denna kommer nog slukas lika fort som de andra gjorde!

image346


Det är vitt ute!

image344

Så här såg det ut utanför vårt fönster när jag vaknade imorse. Jag älskar snön! Tyvärr verkar det som om snön kommer smälta bort igen. Ser ni att man kan se både Uppsala domkyrka och Uppsala slott från mitt och J´s studentrum! Utsikten är det inget fel på, men jag är rätt trött på att bo i studentkorridor i övrigt. Nu har jag ju bara 1 månad kvar här i stan, så jag får hålla ut. Till jul kommer vi bo hemma hos mina föräldrar, och 6:e januari drar jag till värmen!

Victoria Beckhams medverkar i Ugly Betty

image343

Victoria Beckham har varit med vid insplningen av Ugly Betty. För att se en scen, klicka
här. Jag tycker att hon klarar sig utmärkt som skådespelerska, i alla fall i denna scen. Det ska bli spännande att se hela programmet.

Snart till Malaysia

Jag kan inte fatta att det knappt är 2 månader kvar tills jag ska åka till Malaysia. Det är så mycket som ska ordnas och hinnas med innan dess, och 2 månader går väldigt fort. Dessutom kommer julen in och tar lite av min tid (inte mig emot). Nu sitter jag här i Sverige. Det är kolsvart ute. Snön har fallit under de senaste timmarna och marken utanför vårt fönster börjar bli vit. Om 2 månader kommer jag istället ligga på en strand eller shoppa i Kuala Lumpur eller klappa apor på Borneo eller glassa i Singapore :)

image342

Lindex julkampanj fronats av Alek Wek

image340

Underbara modellen
Alek Wek modellar i Lindex julkampanj, som kommer synas runt om vi landet från och med den 14/11. Alek Wek föddes den 16:e april 1977 i Sudan. Hon hamnade i Storbrittanien när familjen flydde från rkiget 1991, och sen 1995 har hon levt på sina modelljobb. Men det är inte det enda hon gör!
Hon designar även handväskor under namnet "Wek 1933", som säljs i utvalada Selfridges gallerior. Hon är medlem i "the U.S. Committee for Refugees' Advisory Council" där hon vill uppmärksamma situationen i Sudan.
Om man vill läsa mer om Alek kan man köpa hennes självbiografi som kom ut i år och heter kort och gott "Alek".

image341
En av kampanjbilderna för Lindex

Man kan inte ha för många skor...

image337

Jag vill ha dem! Jag är inte jätteförtjust i djurmönstrat, men dessa skor är ju så fina! Pumpsen kommer från Christian Louboutin (så klart!) och modellen heter
Rolando leopard print pumps. De piffar upp vilken svart outfit som helst! Tyvärr kostar de ca. 5000kr...

image339

Roberto Cavalli at HM

image334

Jag berättade ju att min sambo J skulle ner och brottas med alla tjejer när kollektionen för Cavalli släpptes här på HM i Uppsala. Jag tror aldrig att han har varit med om något liknande förut. Han kom i alla fall hem med lite godbitar till mig, som jag kunde välja mellan. Jag tyckte bäst om ringen, så den ska jag ha kvar. Resten kommer jag nog lämna tillbaka...

image335

  • Halsduk från Roberto Cavalli at HM
  • Armband från Roberto Cavalli at HM
  • Strumpbyxor från Roberto Cavalli at HM
  • Ring från Roberto Cavalli at HM
image336

Fin outfit

image332

Eftersom jag inte hann ta ett kort på dagens outfit innan jag slank ner i myskläderna efter skolan idag, bjuder jag på en fin outfit från
Jessica Simpson. Jag vill ha hennes jacka. Men med tanke på hur kallt (och halt!) det var ute idag är det nog bättre att satsa på en ordentlig vinterjacka istället. Eller så får Canada Goose-jackan hänge med ännu ett år. Den är ju lite tråkig, men jag har aldrig haft en jacka som värmt mig så mycket som den gör. Och det gör den guld värd!

Lång dag i skolan

Jag har precis kommit hem ifrån skolan. Vi har långa dagar denna vecka! Och imorgon börjar jag kl. 08.15 igen. Jag kommer vara helt slut efter den här veckan. Jag ska se till att ta igen mig i helgen, för sen börjar min praktik och då vill man ju vara vaken och alert!

Cykel-lagning

Under helgen har det på något mystiskt sätt blivit punka på min cykel, trots att den har stått oanvänd inslåst i cykelförrådet. Det var ingen som hade luftat den, utan det var hål i själva cykelslangen. Någon måste ha åstadkommit detta hål, för jag har ju inte rört cykeln. Som tur är har jag värdens bästa sambo som under kvällen har lagat det lilla hålet. Nu är cykeln hel och fin igen, och imorgon ska den ta mig till en intressant föreläsning på Akademisak sjukhuset i Uppsala. Nästa vecka ska jag praktisera där, vilket ska bli väldigt spännande!

image331

Senaste Elle

image327

Senaste numret av
amerikanska Elle frontas av Kiera Knightley. Framsida är OK, men jag gillar bilderna i tidnignen bättre. Varför väljer de aldrig att sätta finaste bilderna på framsidan av tidningen?


Underbar väska från Versace

image323

Jag har ju en viss svaghet för väskor, särskilt bruna, mjuka skinnväskor. Detta gör att Versaces väska med modellen
Mixed Material Snap Out of It Bag skulle kunna få mig att råna en bank (nästen i alla fall) för att få ihop pengar till den. Hur skulle jag annars kunna få ihop de 15.000 kr som väska kostar?



Vinn en köplats till Cavalli-kollektionen

Jag såg på Englas blogg att man kan vara med i en tävling där man kan vinne en kille som ska stå först i kön när HM öppnar dörrarna för Cavalli-kollektionen. Ett kul och ovanligt pris enligt mig. Jag kommer också ha en kille i kön. J har lovat att gå upp tidigt på torsdag för att kolla vad han kan få tag på från kollektionen åt mig. Jag är inte intresserad av alla fina klänningar, utan jag vill ha nå¨got av de fina smyckena som finns i kollektionen. Då jag har obligatorisk lektion i skolan, kan jag själv inte stå i den hysteriska kön. Men, som tur är, ställer min kära sambo upp och står där istället för mig.

image322

25-års fest

image321


Jag glömde bort att föreviga min outfit igår på bild, trots att jag lovade att lägga in en bild på den. Den här får duga istället. Den är inte från igår, men alla på bilden var på festen igår. Förutom min
bästa kompis C som bor i London. Jag tror att det är första gången som min sambo J får vara med i bloggen (längst till vänster, håller armen runt mig). Tjejen längst bak är min barndomskompis H, som ska få tillökning den 19:e mars. Killen längst till höger hade med sin 6 månader gamla son igår. Vad alla börjar bli gamla. När detta kort togs för 3 år sedan var vi unga och dumma :) Då hade ingen  av oss ens tankarna på barn.

Natalie Portman

Jag har aldrig gillat Natalie Portman. Jag vet inte varför. Det kanske är på grund av att jag aldrig sett någon bra film med henne. Eller så är det för att man sällan läser något skvaller om henne då hon inte gillar att vara en offentlig person. Jag har inte heller tyckt att hon klätt sig specielt fint, snarare tråkigt, men i senaste numret av Parade Magazine bevisar hon motsatsen. Den här bilden av henne är ju helt underbar!

image320

Halloween

image312
Gravida Christina Aguilera (man kan se en kula på magen) med sin man Jordan Bratman - Det syns att de har ansträngt sig

Jag kan tänka mig att det är en massa som ska på Halloweenfest ikväll. Jag hade gärna också gått på en, men jag ska på 25-års fest idtället. Det blir nog jättetrevligt, det också. Jag tänkte bjuda på en "Dagens outfit" så fort jag gjort mig i ordning för kväller. Den kommer inte vara Halloweeninpsirerad, men, men. Ni får nöja er med en massa Halloweensöta kändisar utklädda från topp till tå istället.


  • Nicky Hilton som katt - Tråkig utklädnad
  • Paris Hilton i militärfärgat - Det känns som att enda anledningen till Paris utklädnad är att hon får visa lite hud
  • Heidi Klum som söt katt - Vinnaroutfiten!
  • Kate Beckinsale med dotter som djävul - Sött när mor och dotter matchar varandra
  • Britney Spears som rosa tiger? - Det finns inga ord....

Snön ligger vit på taken...

Det är helt vitt ute! I ju för sig ser det redan ut som den decemeterhöga snön som ligger ute på marken håller på och smälter bort. Men jag hinner i alla fall få härliga vinterkänslor i kroppen. Nu ska jag och J ta vår guldfärgade bil till Västerås. Vi ska stanna på Ica på vägen och köpa med oss lite Julmust hem till mamma och pappa, för det är ett måste att dricka julmust när det är snö ute!

image311

Utomlandsdrömmar

image308

Just nu drömmer jag mig bort mot fjärran land, värme, , stränder, bikini, flip-flops, restauranter, drinkar, glass med mycket mera. Jag tycker inte om månaden novermber. Inget kul händer egentligen, och det är lång tid kvar till december med advent, min föedelsedag, julafton, nyårsafton, osv. Tänkte bjuda lite på mig själv med denna bila. Den är tagen i Thailand när jag, mamma och lillebror skulle snorkla på stranden Ko Phi Phi Leh, som är med i filmen "T
he Beach". Problemet var att det var fullt med trådar från brännmaneter i vatnnet, så det gjorde jätteont när man var i vattnet. Men utsikten från båten var inte heller så dum. Som man kan se på den översta bilden nedan (tagen av mig) är stranden mycket mer tom än vad den såg ut att vara på filmen. Det är för att stranden fylldes med rekvesita, som träd, palmer och buskar, under filminspelningen :) Den var alltså inte lika fin i verkligheten som i filmen (se nedersta bilden). Men det är kul att ha varit där ändå. Jag tycker dock att Ko Phi Phi Don var en mycket häftigare ö, som jag gärna åker tillabka till i framtiden!

image309

image310

Gravida överallt

image307

Jag ser gravida överallt! Hela tiden! Jag vet inte om det är min biologiska klocka som börjat ringa, eller vad? Jag tycker det i alla fall känns som om alla får barn nu:
kändisar, kvinnor på stan, kompisar. Min barndomskompis H är gravid och kommer pluppa ut en knott i mars. J blev gudfar förra veckan. Och vad gör jag... med mitt liv... Jaja, förhoppningsvis kommer min tid som mamma någon gång i framtiden :)

Minimum

image306

Ett nytt favoritmärke är ett danskt märke som heter Minimum. Gå och titta på deras kollektion
här! Märket har funnits sedan 1997 och kännetecknas av tighta passformer, stilren design och smala siluetter. Kollektionerna innehåller allt från jeans till kostymer. Den här underbara koftan innehåller 50 % angora och 50 % nylon. Den finns att köpa på Concept och kostar 799 kr!