Män som hatar kvinnor

Idag bjöd mamma hela famlijen med repsektive på bio. Vi såg filmen Män som hatar kvinnor. Mamma, pappa, jag och J har läst alla böckerna (jag och J läste dem på jorden runt resan för ett år sedan) medan syster yster, lillebror och hans H har inte läst dem. Men alla tyckte filmen var jättebrabra. Så det är ju ett bra betyg :) Skulle verkligen rekommendera den! Gå och se den!

Snart helg

Jag längtar till helgen!

Komedi i Eskilstuna

Igår kväll bjöd jobbet på komedi i Eskilstuna. Lasse Eriksson stod för underhållniongen, och han var grymt rolig. Vi trodde att vi skulle en foreläsning, men det var något helt annat. Vad det var vet jag inte, men kul var det :) Det blev lite sent så jag sov över hos min kära arbetskamrat K. Så imorse slapp jag ta tåget till Eskilstuna utan vaknade upp i K´s soffa av ett lurvigt kattansikte nära mitt. Det var bara Torsten som nosandes undrade vad jag gjorde i hans soffa :)

En tripp till Sälen


SÄLEN

I onsdags drog jag, J och syster yster till Sälen med några vänner. Mamma, pappa, lillebror med flickvän befann sig redan på plats när vi kom fram. 10,5 pers i en liten timmerstuga var trångt men mysigt :) Här kommer Sälen i bildformat:


Fint skidväder!


Min J åker skidor för första gånngen i sitt liv :)


En fin middag på
Tandådalens wärdshus. Deras buffe´var "to die for"! Man fick grilla fjällkon själv :)


En dålig bild på den goda maten :)


Vår 0,5 person var lilla charmtrollet F, som precis lärt sig gå helt själv! Han är så duktig!


F skulle få åka pulka, men han somnade i bilen på vägen till backen, så han njöt nog inte så mycket av pulkaturen. Han slumrade mest :) Han ser ut som en liten inbakad vårrulle, eller nåt :)


Vår lilla stuga som ligger mellan Tandådalen och Hundfjället.


Den enda bilden jag hade på mig själv i min kamera :) Måste sno lite bilder från lillebror. Han lyckades ta över 300 bilder under en vecka i Sälen :) Lillebrors flickvän H syns i bakgrunden. Jag tror hon fyser lite :)


En ren gick förbi :)



Hemma igen

Nu har vi kommit hem ifrån Sälen igen. Vi har haft det toppen, med mycket skidåkning och delvis fint väder :) Mer om Sälenhelgen imorgon!