Plugg

65451-35
Ja, nu är det stenhård plugg som gäller. Jag har setat sen 08.00 imorse i köket hemma hos mig och min sambo och pluggat olika mekanismer inom organ kemin. Det ska bli skönt på fredag när tentan är över. Då tror jag att jag ska ta en sväng på stan för att handla upp det senaste studiebidraget. Jag fundrar på att skaffa mig ett par nya färgglada ballerina skor. Det kan man ju inte ha för många av. Sen skulle jag även vilja hitta en klänning till min komis bröllop. Nu ska jag betala hennes möhippa. Jag tänker inte säga vad vi ska göra, om hon skulle läsa bloggen. Men kul kommer det bli!


Tenta igen...

Jag har tenta på fredag igen, så nu måste jag sticka ner näsan i böckerna igen. Finns det någon som tycker att organsik kemi är roligt? Inte jag i alla fall.

Dagens tips

Nu är det verkligen dags att köpa nya vårskor. Det har blivit så varmt ute att mina fötter höll på att kvävas i mina ljusbruna skinnstövlar idag. Jag skulle rekomendera att köpa ett par snygga seglarskor i vitt, blått och rött. Hur snyggt och vårit som helst. Dessutom är det bra att ha ett par sköna skor i sen när det blir dags att gå på stan för att handla alla prylar som behövs till sommaren!

Juicy Couture

65451-34
Just nu skulle jag vilja ha en nya ljusrosa mysig dress från Juicy Couture att ha på mig framför TVn ikväll! Man kan köpa dressen i snygga färgen korall på
www.bubbleroom.se... hm...


Hejgmys

Den här helgen har jag och min pojkvän haft en lyxig myshelg! Han har bjudit ut mig på bio och fin tre rätters middag. I lördags var vi dessutom på en fin restaurang i Västerås (som heter Varda, och dessutom har årets bartender utsedd av tidningen Style anställd!) och drack ett par drinkar. Idag har det varit mys ute i solen och nu ska vi sätta oss och kolla lite på det mycket allmänbildande programmet Big Brother!

Brudtärna

65451-33
Jag skulle kanske kunna ha den här klänningen (från Maje, modellen heter Athene) när jag är brudtärna... Kolla in på
http://www.bubbleroom.se/frontpage.asp


Solglasögon

65451-32
Jag vill köpa mig ett par nya fina solglasögon, nu när solen äntligen behagar att titta fram. Ett par stora, mörka helst från Chanel.... Ska ut och titta i affärerna idag!


Dagmar

65451-31
I sommar ska en av mina bästa vänner gifta sig! Jag och fyra tjejkompisar till ska vara brudtärnor. Nu har vi bara ett litet problem att komma på vad vi ska ha på oss. Våra klänningar ska gå i champange-, beige- och guld-aktigt... Jag hittade en klänningen från Dagmar som jag skulle vilja ha, men den kommer tyvärr inte passa in. Modellen heter Lisen.
http://www.bubbleroom.se/frontpage.asp

Busnel kavaj

65451-30
Den marinblå kavajen som säljs på bubbleroom.se är så snygg! Jag har redan löpt en marinblå skepparkavaj att ha nu i vår. Men den här är ju ännu finare! Perfekt till ljusgråa stuprörsjaens och ljusbruna stövlar med rundad tå!

http://www.bubbleroom.se/frontpage.asp

Marc Jacobs

65451-28
Den här skulle inte heller sitta helt fel en varm sommarnatt i Skåne! Den kostar BARA ca. 40.000 kr! Jag åker alltid en tur till Skåne varje sommar! Det är en av Sveriges vackraste landskap! Om jag inte kommer bosätta mig i mellan Sverige när jag är färdig med studierna, så blir det absolut Skåne!

http://www.net-a-porter.com/cgi-bin/NETAPORTER.storefront

MARC JACOBS
ONE-SHOULDER PLEATED DRESS




Chloé

65451-27
http://www.net-a-porter.com/cgi-bin/NETAPORTER.storefront kan man köpa denna snygga väska! Tänk om man hade ca. 11.000kr över... Då hade man ju kunnat köpa den!


CHLOÉ;
PADDINGTON BOWLER BAG



Mobil

65451-26
Jag funderar på att köpa ny mobil! Jag har spanat in den nya modellen från Nokia (7370) nu i nån vecka, och jag tror att jag ska slå till! Den skulle passa perfekt till min Louis Vuitton väska som jag funderar på att köpa i Paris i sommar!

http://www.nokia.se/phones/7370/



Påsk...

Snyfft... Nu är påsken slut. Det betyder en massa plugg igen. Nu får jag väl längta efter sommarlovet istället! Men våren har i alla fall kommit till Sverige! Jippi! Nu kan jag snart använda mina nya ballerina skor och min nya midjekorta jacka!

Bling mobil

65451-25
Alla måste blinga sin mobil till sommaren! Jag fick min mobil blingad redan för ett år sen. Den är fortfarande lika snygg! Vanligtvis byter jag mobil minst en gåpng om året, mem jag har fortfarande inte tröttnat på min blig-bling mobil! Den är så fin! Vill du själv blinga din mobil kan man b.la. göra det på
http://www.bubbleroom.se/frontbrand.asp?intBrandId=122
Annars kan man göra som jag gjorde, skicka den till Sofi så kan hon fixa den: http://www.sophisticatedsophie.se/

Hanky Panky

65451-24
Underkläderna från Hanky Panky har länge rekommenderats av kändisar som t.ex. Mini Andén. Nu går de lätt att beställa från nätet. På hemsidan
www.shopaholic.se kan man köpa flera olika modeller! Jag har inte några själv, men jag ska genast beställa ett par. Jag måste ju testa om de är så bra som alla säger. Är de det så kan man ju alltid köpa flera!


Lara Bohinc

Den här väska också! http://www.net-a-porter.com/isroot/NETAPORTER/SiteImages/prod_large/13934_index.jpg

Munta

Jag har munta (=muntlig tentamen) kl.12.00 idag. Jag gick upp för ett par timmar sen så att jag ska hinna plugga in det sista. Jag känner mig redo, men trots det är jag jättenervös. Jag ska sminka mig och göra mig så snygg som möjligt. Då kommer jag känna mig mer självsäker när jag står där inför klassen och svarar på frågor om organisk kemi. Iadg kommer jag köra på den svart-vita trenden. Jag har mina svarta Cheap Monday jeans, en längre vit topp från Gina T och en svart stickad tröja över det. Jag tänkte även ha min nya svart-vit-randiga samla halsduk runt halsen. Hoppas jag frå godkänt på muntan bara. Efterår ska jag ta första bästa bussen hem till Västerås för att fira påsken med pojkvännen, familjen och vännerna.

Kommentar: Max Power

Kommentar: Stora solglasögon.. Som en mygga alltså? Från: Max Power Sofia svarar: Exakt!

Chanel

Det var ett tag sen jag tipsade om någon underbar väska. Om man bara tänkte köpa EN väska i vår skiulle jag sattsa på en Chanelväska. De kommer synas överallt i vår och i sommar, även hos kändisar. Chanels rutmönster är helt rätt. Dessutom har de flesta väskorna från senaste kollektionen kedjor som axelrem. Kedjan är ju ett annat måste i vår. Jag äger inte själv någon Chanelväska, men jag funderar på att köpa en när jag åker till Paris. Jag tycker att det är roligare att köpa dyra saker utomlands. Då kanske det även finns en lite chans att inte en massa stockholmare går omkring med en likadan på stan.

Randigt

Ingen har väl missat att man ska ha randiga kläder i sommar. Gärna blå-vitrandiga toppar. Men om man vill vara lite annorlunda kan man t.ex. skaffa sig en randig längre topp och ha den till svarta tights och söta ballerinaskor. Annars kan man köpa en kort blå-vitrandig klänning och ha den till ett par vit seglarskor. Stora solglasögon är ju såklart ett måste!

Vitt

65451-23
Vitt är så snyggt på sommaren! Kolla in den här klänningen! Den är rena drömmen. Finns att köpa på Mrs H för 3.695kr!

http://www.mrsh.se/?contentpage=showproduct&kategori=12&id=360




Filmkväll

Nu är jag åter i Västerås. Ikväll har jag och min pojkvän bjudit hem ett par vänner på filmkväll. Min bästa kompis, som normalt bor i London där hon studerar till stylist, kommer! Jag har inte träffat henne sen jag var och hälsade på henne i februari! Sen kommer även en av mina barndomskompisar. Vi har känt varandra sen vi var två år gamla. Våra föräldrar hade flyttat till ett nybyggt kvarter och vi blev grannar. Vi har hållt ihop sen dess!

Jag vet inte ännu vilken film det blir, men jag kan lova att det blir en massa chips och andra godsaker. Det är standard på våra filmkvällar. Egentligen kanske man borde tänka på att att man snart måste gå omkring i bikini.... Men jag har ju köpt en jättefin brun bikini med guld-detaljer, så jag får väl hoppas att alla tittar på den i stället för mig.


Anna Sui

65451-20
Klänning är ju helt rätt. Det är även blommor och skärp i midjan. Så den här klänningen måste vara den ultimata i sommar! Jag vill ha! Jag har precis köpt ett par pumps med guld-detaljer som skulle passa perfekt till! Och till detta mina stora mörka solglasögon och håret uppsatt med ett ljust sidenband i en slarvig tofs.


Plugg...

Det känns som om jag bor i skolan nu för tillfället. Jag var här kl.09.00 imorse. Vid 16-tiden tog jag en paus och gick och tränade. Sen gick jag tillbaka hit, och här sitter jag än. Nu ska jag titta på en webföreläsning om metallorganisk kemi, sen ska jag tipsa om något roligt som man kan ha på sig i vårsolen! För solen var faktist framme flera timmar idag!

Skor

65451-19
Dessa söta skor skulle jag vilja köpa idag och använda imorgon... men det lär ju inte hända den närmaste månaden... Var är våren?

http://www.dinsko.se/o.o.i.s/?id=898&var1=902&var2=901&var3=909



Blommigt

Nu i vår och sommar ska man bära kläder med blommigt tryck. Tänk romantik! Blommorna kommer finnas på klänningar och toppar av olika slag. Jag skulle själv vilja ha en blommig kortärmad blus. Till den vore det snyggt med slitna jeans, kilklackar, solglasögon och en större skinnväska. Och mitt långa guldhalsband. I vår ska man ha STORA väskor, vilket är bra när man alltid vill släpa omkring med en massa prylar (som jag gör).

Guld

Som jag tidigare berättst älskat jag guld! Och guld kommer mycket i vår. Inte bara runt halsen, utan i alla dess former. Ett guldfärjat skärp högt upp i midjan är helt rätt. Eller varför inte en guldfärgad väska. För dem som vill ta trenden till max rekomenderar jag att skaffa en guldfärgad klänning. Jättesnyggt i sommar till de solbruna benen (som man förhoppningsvis kommer ha).

Halsband

Jag vill tipsa om vårens halsband. De ksa vara långa (som i höstas) och de ska innehålla guldfärger! Jag har alltid älskat guld, ända sen jag var liten. Och bra är väl det eftersom det kommer vara inne i vår och i sommar. En idé är att köpa ett fins långt guldhalsband i en antikaffär. Använd det sen varje dag och gör det till ditt signum! Jag har själv köpt ett vintage halsband som jag försöker använda så ofta som möjligt. Det har blivit "jag".

Mulberry

65451-18
Den här väskan kommer nog synas i en massa tidningar i vår. Det är en av nyheterna från Mulberry. Jag skulle gärna vilja ha den... men tyvärr finns det inte 10.000kr över på mitt konto till en väska just nu. De är inte alltid så kul att vara student... http://www.net-a-porter.com/cgi-bin/NETAPORTER.storefront


Plugg...

När man pluggar till apotekare ingår det att man måste utföra en hel del labbar, främst kemilabbar... Jag har ännu en imorron bitti, och jag ser inte fram emot den. Men, vissa saker måste man göra även om det inte är så kul. Jag skulle mykcte hellre springa omkring på stan i något exotiskt land och shoppa kläder som ingen anna här hemma har. Det bästa med att shoppa utomlands är att man för en gångs skull kanske kan vara ensam om just det plagget är hemma. Detta är även en av anledningarna till att vintage är så bra!

Paris

Jag och min pojkvän ska snart åka till Paris. Varken jag eller min pojkvän har varit där förut... Det blir första gången för båda två. Är det någon som har några bra tips vart man ska gå och shoppa? Jag har redan bokat in ett besök på den megastora Louis Vuitton butiken, och ett par second hand butiker...

Fendi 2

65451-17

Här är en bild på den modellen som jag vill ha! Är den inte underbar!


Fendi

65451-16
Fendis spy-väska har varit populär ett bra tag nu. Kändisar som Lindsey Lohan, Hillary Duff och Mary-Kate Olsen har höll stadigt i dem förra året. http://www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10913831&SectionID=9000

Men nu har den gamla spy-väskan fått konkurrens av Fendis nya tillskott: Fendi B bag. http://www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=11002300&SectionID=9000

Själv skulle jag vilja ha den senare modellen. Den skulle vara så snygg till min nya marinblå skepparkavaj! Vill ha!



Giesele Bündchen

65451-15
Här kan man se Giesele Bündchen med en supersnygg brun Diorväska i skinn. Denna modell går b.la. att köpa på Harrods i London (den kostar ca. 9000kr). Den är ju så snygg så att man dör!

Kalas

Idag ska jag och min pojkväm hem till mor och far. Släkten kommer dit för att vi ska fira min lillasyster som fyller 21 år på tisdag. Mamma ska bjuda på pajer av olika slag, och jag älskar pajer! Jag sitter och är hungrig nu, men jag vill inte äta något. Jag vill ju inte vara mätt när jag kommer dit. Det är ju trots allt bara 45 min kvar tills vi ska vara där. Jag måste nog börja göra mig i rodning nu. Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig: Mina ljusgråa stuprörsjeans från Cheap Monday tillsammas med en kritvit topp. Över toppen ska jag ha en nyinköpt marinblå skepparkavaj. Den är så snygg. Till detta ska jag även ha mina ljusbruna skinnstövlar med rundad tå, som min pojkvän har köpt till mig ifrån en second hand butik i London.

Roberto Cavalli

65451-14
Nu kan man köpa underkläder och linnen från Roberto Cavalli på nelly.se. Än så länge finns det tyvärr inte så många plagg att välja mellan. Men de ska få i fler på lagret framöver. Jag skulle inte tacka nej till ett "beautiful set" från Roberto Cavalli. Jag har i ju för sig inte råd med det själv. Men det vore ju en perfekt present från en pojkvän...
http://www.nelly.se/shop/marken/?Brand=76


Cheap Monday

Jag skulle vilja tipsa om ett par bra byxor. Cheap Monday jeansen är både snygga och billiga (400kr). Jag har dem själv i både svart och ljusgrått (vårens jeansfärg). Jag gillar dessa byxor för att de är så sköna och enkla. De passar till allt!

Zac Posen

65451-13

Den här klänningen vill jag har i sommar när jag går barfota på stranden. Eller när jag går på stan mina höga kilklackar från Levis.
http://www.net-a-porter.com/cgi-bin/NETAPORTER.storefront

Snö...

Nu snöar det här i Västerås... Jag är så trött på snön. Jag vill ha sol och värme tack! Snart bokar jag en utomlandresa om det inte blir bättre...

Uppsatt hår

När jag var på stan idag insåg jag att det är otroligt snyggt med uppsatt hår. De flesta tjejerna som gick förbi mig med upppsatt hår såg mer stylade ut än de som hade utsläppt hår. Den snyggaste frisyren jag såg idag var en slarvig fläta där de lösa hårtestarna hade fästs med hårnålar. Mycket snyggt! Ska själv springa till HM och köpa hårnålar bums!

Louis Vuitton

65451-12
Jag vet att jag tjatar om Louis Vuittons väskor! Men de är ju så fina! Jag skulle vilja ha alla modeller om det skulle vara möjligt! Kolla t.ex. in den här söta vårväskan!
På den här hemsidan kan man köpa några av Louis Vuittons nyheter:
http://www.eluxury.com/brands/louis_vuitton/w05/lv_promos.jhtml?SectionID=6000&pageName=new_womens&CategoryID=3001&ClassificationID=3094&block=1

Dessert beauty

65451-11

Jag villl bara tipsa om en bra hemsida där man kan köpa bra hudvårdsprodukter m.m: www.eleven.se

Här kan man t.ex. köpa Jessica Simpsons eget märke Dessert Beauty. Jag har själv köpt hennes Dessert Beauty Deliciously Kissable Whipped Body Cream with Candy Sprinkles - en jättemysig lotion-mousse som smakar godis!



Hårband

I vår måste man ha ett hårband i håret. Jag älskar det hårmodet då jag tycker att alla blir snyggare om man kan se ansiktet. Det värsta jag vet är när folk ha hår i ansiktet så att man knappt kan se hur de ser ut. Det är mycket bättre när håret dras bakåt av ett hårband eller liknande. Ett budget tips är att knyta ett sidenband i håret. Sidenbanden kan man köpa i närmaste syaffär för ca. 10kr/ metern!

Bikini

65451-10
Den här bikinin vill jag gå omrking med på stranden på Mallorca i sommar. Ett tips på en bra hemsida för dem som vill vara tidigt ute med bikinishoppingen:
http://www2.victoriassecret.com/category/?cgnbr=OSSWMZZZZZZ


Marc Jacobs

65451-9
Dessa vill jag ha, till mina nyinköpta benvärmare från London, i vår. Visst är de otroligt söta! http://www.mrsh.se/?contentpage=showproduct&kategori=3&id=354


Louis Vuitton

Om jag hade varit miljonär hade jag köpt denna underbara väska utan att tveka. http://www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10506240&SectionID=6000