Along came Polly

Som jag skrev tidigare kommer jag spendera denna kväll framför TV´n med J. Jag fick välja film, och ikväll blir det "Along came Polly" på trean.

image167

Beach look

En snygg Lindsay Lohan på stranden. Jag blir så avundsjuk på folm som får ligga på stranden medan jag sitter och stressar över en kommande tenta. Jag skulle göra vad som helst för att få byta liv med henne över ett par dagar, tills tentan är över. Då kan jag jobba på min bränna och ta ett par dopp, medan Lindsay sitter och pluggar i biblioteket på BMC. Det vore ju en syn för ögat :)

image166
Photo by Mario Testino exclusively for 'Vanity Fair'

En kväll framför TV´n

Ännu en dag spenderad i skolan. Biomedicinskt centrum (BMC) i Uppsala är verkligen tomt på helgen om man birtser från ett par tappra tentapluggare. Men det är skönt, för då får man lugn och ro och kan få någonting gjort. Imorgon kommer det vara värre, för då kommer skolan krylla av vilsna studenter som förstör ens koncentration. Idag kunde jag sitta vid fönstret vid ett par bord i en av BMC´s alla korridorer, men inorgon måste jag bänka mig i biblioteket igen. Man tröttnar snabbt på det där biblioteket. Jag har spenderat många tentaplugg-dagar där i mitt liv.

image165
Här sitter jag i ett av grupprummen i skolans bibliotek och pluggar. Man är inte så fashion under tentaplugg, men jag tar igen det så fort tentan är över.

Shoppa HM

Jag gillar verkligen HM´s 20 layered looks. Jag skulle gärna göra en stor beställning på alltihopa, men eftersom ekonomin inte tillåter lägger jag in lite fina inspirationsbilder istället. Nu är det bara att leta i garderoben efter liknande plagg och låta sig inspireras!

image159
Klänning - 298 kr

image160
Ulljacka - 799 kr

image161
Cardigan - 349 kr

image162
Kappa - 298 kr

image163
Kappa - 298 kr

image164
Klänning - 298 kr

Höstiga stövlar

Mitt i tentaplugget kan jag inte hålla mig borta från alla roliga shoppingsidor på nätet. Jag hittade ett par stövlar som jag förälskade mig i. Tyvärr har jag inte de ca. 9000kr som de kostar, men det kanske någon annan har som läser bloggen...

image158
Louis Vuitton                                                                                                Monogram Vernis Vanessa High Boot

Tentaplugg

Jag är uppe i ottan på en lördagmorgon för att åka till skolans bibliotek där jag ska bosätta mig över helgen. Jag ser inte fram emot det, men jag ser fram emot att få tentan avklarad. Om jag klarar denna tenta har jag bara två tentor kvar på hela apotekarprogrammet, sen bär det av till Australien!

Fin outfit

image156
Foto: Justjared.com

En fin Nicole Richie på en tur på stan i snygg, stilren outfit. Skinnjacka är helt rätt i höst. Jag är avundsjuk på hennes sjal. Jag vet att Alexander McQueen sjalarna är uttjatade, men jag tycker att de ser så himla sköna ut. Den senaste varianten finns att köpa på
mrsh.se för 1400kr.

image157

Dagens outfit

Idag har jag ingen bild, men jag har setat i skolans bibliotek och tentapluggat hela dagen, så min outfit var mer bekväm än fin. Jag var i alla fall noggrann med att sätta på mig en röd tröja idag för att stödja munkarna i Burma. Jag har inte så många mysiga röda tröjor, så det fick bli min knallröda SVEA tröja. Till den hade jag på mig mina pösjeans och vita Reebok-sneakers.

Sex and the city

Nu äntligen har de börjat spela in Sex and the City-filmen. Jag hopppas att den blir lika bra som serien. Man har saknat tjejerna i rutan. Tyvärr måste vi vänta till år 2008 innan vi kommer kunna njuta av filmen på bio. Men den som väntar på något gott...
Som vi kan se på bilden verkar det som om Charlotte är gravid. Som hon försökt under seriens gång. Kul att hon lyckade till slut. Även Big verkar finnas kvar i Carries liv. Det sägs att de flyttar ihop i filmen. Jag älskar sista programmet av serien, då Big åker till Paris och räddar Carrie från den där tråkiga ryssen! Det senaste är att Oscarbelönade Jennifer Hudson kommer spela rollen som Carries bitchiga assistent.

image155


Dagens outfit

image154

Jag lyckade ta ännu en mindre lyckad mobilbild på min outfit idag.
  • Bruna vintage skinnstövlar - köpta i London
  • Svarta leggings - köpta på Primark i London
  • Blå stickad topp - French Connection
  • Svart topp - HM
  • Guldhalsband med hjärta - present från min sambo J
  • Diamantring - present från min sambo J

Free Shipping

Om ni funderat att köpa något från www.netaporter.com, passa på nu. Fram till onsdagen den 10:e oktober är frakten gratis världen runt. Jag köpte min Mulberryväska via denna hemsida, och det fungerade utmärkt. Väskan var framme två dagar efter jag beställde den. Det enda som var lite dåligt var deras dyra frakt. Jag betalade nästan 500 kr för att få min väska hitskickad från England. Men nu är det ju gratis, så det är bara att shoppa på! Använd koden FREESHIP när ni går till kassan.

Varför inte göra en god gärning på en gång. Köp denna söta topp,
Exclusive FTBC polo shirt, från Ralph Lauren. Den kostar ca. 800 kr, och då går en del av intäckningarna till att stödja Fashion Targets Breast Cancer.

image153

Luella

Jag läste på Ebbas blogg att Domain i Stockholm har , som enda butik i Sverige, tagit in Luellas fantastiska plagg. För alla oss som inte bor i Stockholm, kan man fortfarande köpa plagg från Luella via deras hemsida.



Vill ha!

Trots att jag har ett par fina väskor, så vill jag ha fler. Jag kommer nog aldrig bli nöjd på den fronten. Alexia Frame Bag kommer från Zac Posen och skulle passa in perfekt i min väsksamling. Tyvärr har jag inte de ca. 10000kr som den kostar. Men jag kanske kan sätta den på önskelistan över julklappar :)

image151

image152

Dagens outfit

Jag har försökt ta kort med min mobilkamera på min outfit för dagen. Kvaliteten på kortet är inte den bästa, men det får duga till jag får tag på en bra digitalkamera.

image147


image148


image149


image150


  • Bruna vintagestövlar i skinn - köpta i London
  • Svarta strumbyxor - HM
  • Blåa avklippta jeansshorts - Gina Tricot
  • Blå topp - Gina Tricot
  • Blå kofta med paljetter - köpt på Spittlefields market i London
  • Halsband med klocka i form av ett rött hjärta - Marc by Marc Jacobs
  • Mulberry Bayswater

Nya skor

image145

Jag gillar dessa skor från
Chleapo. De skulle passa bra till klänning och strumpbyxor i höst. Synd att de inte är i riktigt skinn.

Lunch på stan

Jag har setat och pluggat nu på förmiddagen, men nu är det dax att hoppa in i duschen och göra i ordning mig inför min lunchdate med min sambo. Vi båda älskar sushi, så vi ska gå till en bra sushirestaurant här i Uppsala. Men fösrt ska vi betala våra flygbiljetter, som vi bokade förra veckan. Så kontot kommer tyvärr smalnas av ordentligt idag... Men vi kommer vara ett steg närmare vår livs resa i alla fall. Jorden runt!

image144

Mary-Kate Olsen

image143
Snyggt omslag på senaste numret av Harper´s Bazaar. Jag vill vara lika snygg som Mary-Kate i höst!

Mina skärp

image142

Jag antog utmaningen från Angelicas Closet att lägga in en bild på mina skärp. Dessa va de skärp jag hittade inne i min trånga "walk in closet". Det silvriga, det flätade och det i ormskinn är second hand. Det gula skärpet är från Tiger och det blommiga skärpet är en present från min
bästa kompis C.
Ni får ursäkta den dåliga kvaliteten på bilden, men då jag inte har någon digitalkamera får mobilen duga så länge.

Utmanad av Angelicas Closet

Jag har blivit utmanad av Angelicas Closet att visa upp mina skärp. Jag ska bara fota dem sen kommer min bild på mina skärp här på bloggen!
http://angelicascloset.blogg.se/1190552716_skrp_dig.html

Lugn kväll hemma

Min sambo står och lagar kvällsmat: hemmagjorda pannbiffar med potatis och löksås, sen ska vi sätta oss framför Tvn och dega. Ikväll blir det 50 first dates med Drew Barrymore och Adam Sandler på 3:an. Nästa vecka börjar tentaplugget, så jag ska njuta av en denna lugna kväll så länge den varar.

Jovovich-Hawk

2003 startade Milla Jovovich och Carmen Hawk designerlinjen Jovovich-Hawk tillsammans. Den föstra kollektionen kom ut 2005 och sen dess har de släppt 6 kollektioner tillsammans. Toni Floral Dress kommer från deras senaste kollektion och är superfin. Stort "vill-ha-begär".

image141

Vill ha!

image140

Jag tror att den här toppen skulle passa bra in i min garderob. Toppen heter
Jersey Bubble Dress och kommer från Catherine Malandrino och är SÅ fin!

bloggkartan.se

Jag har placerat min blogg i <a href="http://bloggkartan.se/registrera/26593/vaesteraas/">
Västerås</a> på bloggkartan.se

Svar till S

Kommentar från S om "Stipendier":
"Vad ska du göra i Melbourne? :) Australien är ett underbart land iallafall.."

Svar till S:
Jag ska skriva mitt exjobb i Melbourne. Det är bundet till farmaceutiska fakulteten och instutionen för cellbiologi. Projeketet handlar om njuren. Det ska bli rikigt spännande. Jag kommer vara medlem i ett labblag vid Monash University.

Vouge India

Förtsa nummret av Vouge India har nu släpts. Omslaget är  fotat av Patrick Demarchelier och prytt av bland annat Gemma Ward. Personligen tycker jag att omslaget är riktigt snyggt! Det skulle få mig att vilja köpa tidningen i alla fall.

image139





Cavalli for H&M

Bilder på Cavallis H&M-kampanj har börjat komma ut. Denna bild är fotad at Terry Richardsson i Cavallis egna hus i Florens. Kläderna kommer släppas den 8:e novermber och kollektionen innhåller 25 plagg för kvinnor och 20 plagg för män. Jag tror att detta kommer vara ett spännande samarbete, och troligtvis H&Ms bästa designersamarbete hittills!

image138


Ipod

Jag är en modegalen tjej som i hemlighet är ett stort fan av nya teknikprylar. Jag kan till expepel inte bärga mig till nya Iphone kommer till Sverige. Jag kommer stå först i kön :)
Nu kan man i alla fall köpa
Ipod touch här i Sverige, och det är ju nästan som en Iphone, bara att man inte kan ringa med den. En liten bagatell bara :)

image136
Jag kommer dock inte köpa en ipod touch just nu, för jag har precis fått en Ipod shuffle från min älskade sambo. Min är knallrosa och han har graverat en ett fint meddelande till mig på baksidan. Min Ipod shuffle kommer komma till bra användning när jag backpacker runt i världen i vår.

image137

Stipendier

Jag har bestämt mig för att söka stipendier för att förbättra den ekonomiska biten under min vistelse i Melbourne. Jag började kolla lite på det idag, och det är verkligen en stipendiedjungel där ute! Jag har setat hela dagen och kollat vilka stipendier jag kan söka, vilka jag inte kan söka, hur min ansökan bör se ut o.s.v. Det enda jag kommit frma till idag är att det kommer ta fler dagar att slutföra detta uppdrag. Så jag har planerat att sitta med stipendieansökningar upp till hakan hela helgen. Kul helg, eller hur :)
Är det någon som har sökt stipendier förut och som vet hur man gör? Jag skulle uppskatta lite tips, för jag känner mig helt LOST just nu...

Svar till Ebba

Kommentar från Ebba om Fin Outfit:
Avslappnad. :) Vilket smycke skulle du helst vilja ha

Svart till Ebba:
För tillfället är mina favoritsmycken min diamantring som jag fått av min sambo och mitt Marj by Marc Jacob halsband  som jag köpt på
Selfridges & Co i London. Halsbandet piffar upp alla möjliga outfits, och jag har alltid koll på tiden :)

image126

På önskelistan finns dessa smycken just nu:
  • Förlovningsring från min sambo (en liten hint)














Snygg gammal

Så här snygg vill jag också vara nrä jag blir gammal, eller äldre som det heter. Skådespelerskan Helen Millen är 62 år och gör här reklam för sin nya bok "In The Frame: My Life In Words And Picture".

image125
Foto: justjared

Shopping i Melbourne

Jag har setat och försökt surfa runt lite bland eventuell shopping i Melbourne, utan framgång. Australien är inte känt för att vara modemetropol direkt, men de försöker i dagsläget förbättra sitt moderykte. Jag hoppas att de har kommit långt på den punkten om 6 månader. Jag hittade i alla fall stort shoppingcenter, som kanske duger till att börja med. Det tar ju lite tid att hitta sina smultronställen i en ny stad. Är det någon som har tipd på bra shopping i Australien?

image124

Fin outfit

Jessica Alba måste vara från rymden. Det går inte att alltid vara snygg. Jag skulle vilja se en bild på henne så hon inte ser perfekt ut. Då skulle hon kännas mer mänsklig. På den här bilden ser hon i alla fall lika fin ut som vanligt. Jag vill ha hennes topp!

image123
Foto: Justjared

Melbourne

Nu har jag köpt flygbiljett inför min resa till Melbourne, Australien! Jag ska dit tillsammans med fyra härliga tjejer i vår för att skriva exjobbet under min nionde termin på apotekarprogrammet vid Uppsala Universitet. Jag börjar närma mig slutet som fattig student! Väl i Melbourne ska jag tillbringa mycket av min tid på Monash University.
Jag har en lång resa framför mig som börjar den 6:e från Arlanda till Kuala Lumpur. Väl där tänkte vi passa på och se lite av Malaysia, Thailand, Singapore och kanske till och med Borneo. Tre veckor senare tar vi flyget till Melbourne. Sen tänkte vi tillbringa närmare 6 mån i Australien, då vi tänkte skirva exjobb och resa runt så mycket vi hinner. Min älskade sambo (då särbo) kommer komma dit i maj och följa med på resten av resan. Därefter flyger vi från Sidney till Nya Zeeland. Där har vi två veckor på oss att se så mycket som möjligt. Sen tar flyget mig och min sambo till Fiji. Det har alltid varit en dröm för mig att åka dit! Där ska vi vara i 10 dagae, vilka förljs av 4 dagar i LA. Vi kommer inte vara hemma i Sverige förrän den 15:e augusti! Det kommer som sagt bli en lång resa, men det kommer bli så kul!

image122

Skål och välkommen!

Jag vill bara välkomna alla gamla och nya läsaer till min nygamla blogg!

    image121

Rizzo 30 år

Rizzo har varit i branschen i 30 år i år. Detta firar de med att låta designerstudener komma in och göra en kollektion tillsammans med Rizzo. Den första designerstudenetn som får visa vad den går för är Alice Shulman. Riktigt spännande att se vad det kommer bli.

image120

Streetstyle

Jag tycker att det mest inspirerande, modemässigt, är att titta på andra på stan. Om man bor i en stad där människorna tycker om exprimenterna med kläder, som London, kan man få en massa rolig inspiration. Men om man som jag bor i Uppsala, kan det vara lättare att hitta inspiration från fina Streetstyle-bilder. Här kommer några fina outfits att inspereras av (Style):

image117
Vi svenskar är ofta alldeles för rädda för att använda färg!

image118
Mest gillar jag accessoaren bakom tjejen på bilden! Jag är lite bilgalen i hemlighet.

image119

Gravid shopping

Bild på en gravid Christina Aguilera som shoppar babykläder på "Baby Kitson".
Hon ser härligt trendig ut i långklänning och kofta. Jag hoppas att jag kommer kunna se lika fräsh ut när jag är gravid i framtiden.
Foto: Justjared

image116

Abercrombie & Fitch

Jippi! Abercrombie & Fitch kommer till Sverige! Till Stockholm närmare bestämt.

image115

Shopping på mytheresa.com

Shopping på mytheresa.com. I wish. Men om jag vore miljonär skulle jag betsälla en ny höstgaredrob nu när det börjar bli så kallt ute:

image111
INSTARIO OVERSIZED KNIT SWEATER från Stella McCartney för ca. 11.000kr.

image112
CHUNKY CABLE LONG SWEATER från Alessandro DellÁcqua ca. 3000kr

image113
HOODED CAPE CARDIGAN från Marc by Marc Jacobs ca. 3000kr

image114
SHIMMERY GOLD PUFF JACKET från Prada för ca. 6000 kr

Fin outfit

Så fort ajg har fått tag på en bra digitalkamera, kan jag börja sätta in bilder på mina egna "dagens outfit", men fram tills dess får ni nöja er med fina kändisar i fina kläder istället. Nyligen dök Kiera Knightley upp i denna härliga kreation. Det enda problemet med dagens outfit är inte klänningen utan skelettet den hänger på. Kan hon bli magrare än så här? personligen tycker jag att hon är mycket finare med lite kött på kroppen. Foto: Justjared

image110

Vackra väskor från Versace

När jag ändå sitter och är sjuk, passar jag på att surfa runt lite bland väskdjungeln på nätet. Hittade en fin väska från Versace som det inte skulle vara helt fel att äga. Modellen heter Laminated Hit Bag och finns i färgerna svart, rött och silver. Tyvärr kostar den en förmögenhet. Hela 16000kr kostar den, men den är fin ändå.

image108

image109

Grått är det nya svarta

Flera kändisar och andra modemedvetna personer har klätt sig i färgen grå under modeveckan i New York. Det spelar ingen roll vilken nyans man bär, bara det är just färgen grå. Grått är ju dessutom snyggt ihop med svart, rött och lila, som enligt mig är riktiga höstfärger.

Den här klänningen kommer i från I
chi och kostar bara 399 kr.

 image107

Louis Vuitton Speedy

Hittade en fin bild på en av mina favoritväskor. Min Mulburry är i ju för sig favoriten just nu, men det är ju bara för att den är ny. Modellen Speedy finns att köpa på www.louisvuitton.com.

image106

NY Fashion Week

5-12 september hålls Ney York fashion Week. Det hade varit häftigt att vara där, men jag får nöja mig med att föjla designernas nya kollektioner via nätet istället.
Jag gillade Gwen Stefani´s nya kollektion för
L.A.M.B!

Grey´s Anatomy

Min absoluta favoritserie just nu är Grey´s Anatomy. Kan knappt bärga mig innan de börjar visa de nya programmen den 19:e september!
Kate Walsh från serien var nyligen omslagsflicka på tidningen Entertainment weekly. Jag tycker inte allt om bilden. Hon är ju mycket snyggare egentligen. Omslagsbilden är verkligen inte till hennes fördel.

image104

Däremot fanns det en fin bild på henne. Kunde de inte ha satt den på framsidan istället?

image105

Kate Walsh karaktär Allison är så populär i serien Grey´s Anatomy att Kate nu ska få huvudrollen i en ny spin off serie. Serien heter Private Practice och kommer handla om just Allison. Undra när den serien kommer till lilla Sverige?

Foto: Justjared

Christian Louboutin naglar

Christian Louboutin naglar är väldigt snyggt, men det verkar vara svårt att få dem snygga om man gör dem själv hemma. Jag ska försöka göra dem i helgen, så kan jag meddela om det gick bra eller dåligt.

image103

Melbourne

Då är det bestämt. Den 1:a februari ska jag till Melbourne i Australien med några kompisar för att skriva exjobb. Vi tänkte i ju för sig inte plugga hela tiden, utan ändå hinna med en hel del resande. Australien är ju ett stort land (!) så det finns mycket att se.

image102

Fin outfit

Jag måste ju få in en dagens outfit också. Denna bärs idag av tyska skådespelerskan Diane Kruger, som bland annat setts i Troja. Skärpet sitter som vanligt i midjan. Det känns som en trend som borde dö ut snart, men än så länge sitter skärpet där det sitter - högt upp i midjan. (Justjared)

image101

BACKSTAGE CONFIDENTIAL: GIVENCHY COUTURE

Om man tror på Givenchy kommer alla gå omrking dessa frisyrerna i höst. Hårda, höga knutar med håret framåt så man får en tillfällig lugg. Snyggt, men svårburet. Jag skulle rekommendera en vanlig, hård knut utan "luggen". En lätt, snygg och praktisk frisyr.

image97

image98

image99

image100
http://www.style.com/

Mulberry Bayswater

Min senaste väska till samlingen är en Bayswater från Mulberry. Jag älskar den! Den har en praktisk storlek, allt får plats! Den passar till allt, och jag tror att den kommer hålla allt! Jag har aldrig hört talas om att en Bayswater gått sönder!

image91

image92

image93

image94

image95

image96

Dagens frisyr

Jag har aldirg kunnat få till den där snygga, stylade, ruffsiga, ostylade frisyren. Men det är fint på Ashle Olsen i alla fall.

image90
Foto: Justjared

Esmee

En ny stjärna är född! Kolla noga i slutet på klippet :)


Guiseppe Zanotti

Det är väl kankse lite väl sent att lägga ner en massa pengar på fina sommarskor, men man kan ju aldrig få för många skor. Inte väksor heller för den delen.
Här är ett par fina pumps från
Guiseppe Zanotti. Kostar dock ca. 5000kr!

image89

Auktion!

Shoppingsidan zoovillage.se har börjat med att sälja vissa av sina produkter på auktion: http://se.zoovillage.com/community/zoobay/

Gå in och gör ett kap!


www.eleven.se

Har setat och surfat lite på www.eleven.se. De har en massa roliga saker som man baramsåte ha. Jag har länge letat efter en egen parfym. Alltså en parfym som inte alla andra har. En parfym som är lite annorlunda och speciell. Nu funderar jag på att slå till på någon av flaskorna från serien Library of Fragrance Jelly Bean. Kanske flaskan Fruit Sallad som ska ha en riktigt fruktig lukt. Kostar endast 150 kr.

image85

Nu när allt ska vara naturligt och organiskt passar denna bodyscrub bra. 100% Pure  Body Scrub är en produkt som  är helt ren och fri från 1 syntetiska dofter, starka kemikalier, eller toxiner. Jag skulle inte tacka nej till en burk Juicy Strawberry Lemonade. Kostar 239 kr.

image86

Jag behöver även en ny bodylotion. Principessa Dolce Dreams Whipped Body Lotion är så söt och skulle se fin ut i badrumsskåpet.  Kostar 119 kr.

image87

Man skulle ju inte heller tacka nej till detta trevliga resekitt innehållande lipbalm, skumbad, doftljus, handkräm, bodylotion samt duschkräm. Allt levereras i en fin metallförpackning för 489 kr.

image88

Ashley Olsen

Ville bara sätta in en fin bild på Ashley Olsen i bloggen. Den här bilden kommer från ett tidigare nummer av Marie Claire.

image84
Justjared

Våga färg!

Jag har tjatat här på bloggen om att jag tycker att färg förhöjer en hel outfit. Man kan välja på att bära något enstaka plagg eller en accessoar i färg, eller göra som Emmy Rossum och bära en hel outfit i färg.

image83

Fin outfit

Kate Bosworth kan konsten att se chic ut på stan utan ansträngning. Fotot kommer från Justjared.

image82

En guldklimp

Denna väska skapar stort shoppingsug. Synd bara att den kostar en halv förmögenhet. Jag har inga 7700 kr till en väska just nu. Men om jag hade det hade jag kanske lagt de pengarna på detta underbara ting.

Mathilde evening bag från Chloé



image81

Fin outfit

Fin outfit från höstkollektionen 2007 från Dsquared2. Tajta jeans, lagom strikt topp och höga klackar.


image80
www.style.com

Snyggare med åren

ngen kan väl ha missat att Spice Girls har återförenas. Detta trots att Victoria Beckham, enligt rykten, har haft en hel del hårda krav på vad som ska gälla vi återförningen. Jag har läst att hon krävde att alla andra i gruppen ska banta för att matcha henne på scenen. Visst är Victoria speciell, men jag tror att hon är tillräckligt smart för att hålla sådana åsikter för sig själv. Alla rykten åsido, de ser i alla fall väldigt snygga ut tillsammans på denna bilden från Justjared.

image79

Färgglad klänning

Ännu ett bildbevis på att färggalda klänningar är finfint!
image78
Foto: Justjared

Second hand shopping

Jag har hittat en jätterolig sida på nätet där man kan köpa riktigt fins märkesprylar second hand. De flesta märkena finns representerade som: Chanel, Dior, Louis Vuitton, Prada, Miu Miu m.m.

Fin outfit

Det behöver inte vara svårare än så här. Allt som behövs är en färgglad klänning och stora, svarta solglasögon. Väldigt okomplicerat och väldigt snyggt. Bilden är på Natalie Portman och kommer från Justjared.

image77

Det stora klippet

Jag funderar även på att klippa lugg. Rihanna har en fin frisyr på denna bild. Kanske något för mig.

image76
Foto: Justjared

Victoria Beckhams blogg

Victoria Beckham har en egen blogg där hon bland annat skriver om flyttem med hela familjen till LA.

image75
Foto: Justjared

Strandlook

När jag bodde  Malaga följde jag och mina lägenhetskompisar en serie som heter Un paso Adelante. En av huvudrollsinnehavarna var Monica Cruz, lillasyster till Penolope Cruz. Hon har alltid varit min favorit av de två, och nu börjar hon även synas i Hollywood, tack vare sin kända syster.

image74
Foto: Justjared

Fin outfit

Tänk om man hade haft Jessica Albas utseende och ekonomi. Då hade man kunna vara så här fin!

image73
Foto: Justjared

Sötsugen

Jag är väldigt sugen på någonting gott just nu. Melonringar med sommarsås låter inte helt dumt.

image72

Resort 2008 Chanel - Backstage

Fina bilder på fint folk i fina Chanel-kläder!

image65

Karl Lagerfeld with Lindsay Lohan, in Chanel and Chanel Fine Jewelry.

image66

Ashley Olsen, in Chanel, with Mary-Kate Olsen, in Chanel and Chanel Fine Jewelry.

image67

Jessica Alba, in Chanel.

image68

Victoria Beckham.

image69

Sarah Michelle Gellar, in Chanel and Chanel Fine Jewelry.

image70

Rachel Zoe.

image71

Elisha Cuthbert.



Klänningfeber från Nicol Miller

Jag behöver fler klänningar i min garderob! Skulle inte tacka nej till någon av dessa.

image61
   Nicole Miller Strapless Babydoll Dress - ca. 2000 kr

image62
   Nicole Miller Strapless Silk Babydoll Dress - ca. 2400 kr

image63
   Nicole Miller Strapless Print Silk Sheath - ca. 3000 kr

image64
   Nicole Miller Long Print Silk Gown - ca. 3700 kr

Kenneth Lay Lane

Kenneth Jay Lane gör otroligt fina smycken. Märket är mest känt för sina jordgubbshalsband. Jag har istället förälskat mig i päronhalsbanden. Päronet i turkost är otroligt gulligt!

image59
Ca. 1150 kr

image60
ca. 1100 kr

Finnas att köpa på http://kyssjohanna.se/

Baby Dior

Om jag får barn någon gång i framtiden, hoppas jag att jag kommer ha den ekonomin som krävs för att jag ska kunna ge mitt barn allt. Med allt menar jag att om jag hittar en söt nalle som jag vill att mitt barn ska ha, vill jag kunna köpa den också. Det ska inte spela någon roll om den kostar 300 kr eller 3000kr. Jag kommer bli tvungen att hålla mig borta från Dior butiker, eftersom jag vet att jag kommer vilja ge mitt barn alla deras prylar. Den här nallen och nappflaskan är bara för söta!

image57
Dior                                                                                                Dior Logo Teddy Bear - ca. 2000 kr

image58
Dior                                                                                                Baby Dior Small Feeding Bottle - ca. 300 kr

Vivienne Westwood

Skjortklänning fungerar fortfarande. Gärna i någon ljus färg. Under kan man ha ett par strumpyxor eller leggings. Om ekonomin skulle tillåta, vill jag ha den här fina skortklänningen från Vivienne Westwood.

image56
http://www.net-a-porter.com/product/20671

Nyheter från Louis Vuitton

Som alla kanske har märkt så har jag en förkärlek för allt från Louis Vuitton. Här är 3 fina godbitar från den senaste kollektionen:
image53
Monogram Canvas Neverfull GM
ca 5000 kr

image54
Monogram Inclusion Phone Accessory
ca 1800 kr

image55
Monogram Canvas Mini Accessories Pouch
ca 1900 kr

Fler nyheter finns att se på denna hemsida: http://www.eluxury.com/brands/louis_vuitton/w05/lv_promos.jhtml?SectionID=
6000&pageName=neverfull_travel&CategoryID=3001&ClassificationID=3124&block=1

Juicy Couture

Jag hittade en bild på den väska jag köpte:

Juicy Couture Malibu Tote with Beach Towel

image52


Nybloggat.se

Jag har precis anmält denna blogg till nybloggat.se i katergorin mode. Nu ska jag testa om det funngerar i och med detta inlägg.

Funderar...

Jag funderar på att börja använda min gamla blogg här på blogg.se igen. Jag börjar tröttna på att min nuvarande blogg på expressen.se krånglar...

image51