Till Norge


Lilla Luna ville följa med mig till Norge, men hon fick stanna hemma med husse istället :)

Ja, efter att ha tagit sin examen måste man ju börja jobba. Helst ville jag stanna kvar på mitt praktikapotek i Eskilstuna. Men eftersom apoteket har anställningsstopp på grund av omregleringen fick inte min chef anställa mig där. Snyfft! Men tack vare goda vänner skickade jag ett mail till Norge och på den vägen är det. Jag blev snabbt erbjuden fast anställning som "provisorfarmaceut" (norsk benämning på apotekare) och här är jag nu. Men inna jag åkte hemifrån var jag självklart tvungen att packa ned det viktigaste i
mina nya väskor :)


Det är svårt att packa när man inte vet hur länge man ska vara borta. Troligtvis blir jag kvar i Norge tills jag får napp på något bra jobb i Sverige, när nu det kan bli...

Lite nya köp

Jag ligger lite efter med att visa upp mina senaste köp. Men eftersom jag lovat att blogga ikapp, så kommer jag visa även dessa :) Jag var ju tvungen att göra lite viktiga köp inför flytten till nya jobbet i Norge :)


Två par nya jeans från HM. Jag behövde verkligen utöka min jeansgarderob lite!


Mitt nya favoritlinne med vinfläckar från Ann-Sofie Back (såå coolt!) och hoodie från Rodebjer.


Och så min fina examensfestoutfit från Acne också såklart!


Detta köp kanske var det mest flyttrelaterade köpet :) Ny stor resväska från Titan och skön ryggsäck från The North Face.

Mina fina examenspresenter

Jag lovade ju att visa några av de fina examenspresenter jag fick nu i mars när jag änligen blev färdig leg. apotekare! Här
kommer de:


Fina ljuslyktor som skimrar i apotekets färger (grönt) och matchande ljus från mitt kära praktikapotek. Jag kommer sakna alla på Apoteket Kronan i Eskilstuna, men hoppas kunna komma tillbaka dit någon dag!


Fina pilgrimörhängen från J


Passfodral från A och fina blommor och fotoalbum (med en massa roliga kort med kompisgänget i Västerås från de senaste 5 åren) av H, U och M.


Örhängen från Ega från syster yster och väskhalsband från Pilgrim från E, M och E.


Örhängen från Snö från söta K och P som jag fick i posten från Malmö :) Tusen tack!


Av min älskade J fick jag en guldring med en massa swarowskikristaller. Tiffany & Co armbandet fick jag av honom i 25-års present.



Examen

Nu när jag ska blogga ikapp lite tänkte jag börja från början. Det har gått snart 2 månader sen jag påbörjade mitt lilla blogguppehåll (mest på grund av mycket att göra och för lite fritid). Jag har i alla fall hunnit ta min examen! Nu är jag leg. apotekare och allt vad det innebär. Jag hade såklart en liten examensfest så här kommer lite bilder från den! Jag fick även en massa fina examenspresenter, men de är värda ett alldeles eget inlägg :)


Min J, U och syster yster M


Söta H


Syskonen L och A (J's kusiner)


Mysko-kort på T och C


Jag tillsammans med M och E som åkte långt för min skull :)


Jag tyckte jag var värd en ny outfit till examensfesten, och syster yster höll med. Så det blev ett linne och en kjol från Acne. Älskar färgen på kjolen!

I am back...

Äntligen internet här i Norge! Många uppdateringar kommer göra de närmaste dagarna för att blogga ikapp :)

Norge!

Bloggen har blivit lite lidande på senaste tiden på grund av att mycket har hänt i mitt liv! Jag har tagit min masterexamen och är numera leg. apotekare! Jag fick jobb i Norge och flyttade dit 1 vecka efter examen. Jag har lämnat alla nära och kära och bor numera i en liten by, och har ännu inte kunnat skaffa internet (jag måste vänta på att få mitt norska personnummer för att kunna skaffa mobilt bredband, vilkaet har tagit en evighet!)... Men så fort jag får internet kommer det bloggas för fullt igen. Jag har lagrat upp en massa kort som kommer fylla bloggen inom kort!

Vi ses snart igen!