Christian Dior

image302

Denna väskmodell heter
Gaucho Croc-Stamped Patent Bag och kommer från Christian Dior. Jag gillar färgen och modellen på den. Den påminner om de typsika sadlebag-väskorna, men ändå är den lite annorlunda. Den är i  krokodilpräglat skinn. Jag gillar när väskan ser ut som krokodilskinn, men egentligen inte är det. Jag vill inte gärna gå omrking med en krokodil i handen. Nu när jag tänker efter så har jag ju faktist ärft en väska i krokodilskinn av mormor, som jag brukar använda, men, men... Väskan ser ut att tåla mycket och det tycker jag är en viktig egenskap hos en väska. Särskillt som om man i detta fall behöver betala över 16.000 kr för den. Då är det ju skönt att veta att väskan håller ett tag!



Massage

image301


Så fort min sambo lägger fjärrkontrollen ifrån sig ska jag begära en skön och behövlig massage. Tänk när man kunde få en timmes massage i Thailand (se bilden) för 20 kr! Undra om det är lika billigt att få massage i Malaysia. I så fall ska jag nog ta en om dagen, när jag är där! När jag blir rik i framtiden, ska jag gå på massage minst en gång i veckan. Jag känner mig alltid som en helt ny människa efteråt!

Lite shopping...


Om det är någon som har råd kan väl den personen köpa denna fina outfit från Sonia by Sonia Ryikel! Alla dessa plagg skulle passa bra i min "önske-höst-garderob". Kjolen kostar 2695 kr, toppen 3695 kr och kappan 5995 kr på MrsH. Det skulle inte skada med att lägga till denna supersöta, lila, tjocka, varma sjal till garderoben också. Varför måste jag spara pengar? Jag vill shoppa!

image299

Angelina är gravid

image291

Så är nyheten ute: Angelina Jolie är gravid igen. Hon och Brad Pitt har ju redan 4 barn, och nu kommer även det femte. Det blir väl lite mer jobb för barnflickorna helt enkelt. För jag kan inte tänka mig att Angelina och Brad har tid att ta bra hand om 5 barn plus deras jobb. Något måste bli lidande. Jag hoppas i ju för sig för barnens skull att de lägger skådespelaryrket på hatthyllan, men tyvärr tror jag inte att så är fallet. Bilden ovan är från filmen
Wanted som Angelina är med i. Den har premiär i USA 08.03.28.

Mina nya stövlar från Marc Jacobs

I wish! Dessa (Gold Rubber Sole Boot från Marc by Marc Jacobs) skulle vara underbara att äga, men då jag måste spara en massa pengar till flytten till Melbourne har jag inte råd att lägga 4250 kr på ett par stövlar. Det är ju lika mycket som jag har räknat med att spendera under 3 veckor i Malaysia, Singapore och Borneo... Ibland måste man prioritera. Just nu väljer jag att prioritera 3 veckor i Asien framför varma och underbart förpackade fötter.

image290

Dagens outfit

Jag ber om ursäkt för den dåliga bild kvaliteten. Hoppas fortfarande på en digitalkamera i födelsedagspresent, så jag har inre brytt mig om att köpa någon än :)

image287

image289
  • Blå jeans - Disel
  • Svart Tee - Filippa K
  • Mörkblå kofta - Gina Tricot
  • 2 st guldhalsband - Det ena är vintage, det andra är en present från J
  • Bruna stövletter i skinn - Vintage


Fin outfit

image286


Jag måste bara lägga in en bild på denna
underbara outfit! Så här vill jag se ut i vår i Melbourne. Det snyggaste är att T-shirten är så snyggt oversize!

Till stugan

Nu håller jag på och packar igen. Det är ett evigt packande :) Jag ska till stugan med mamma, pappa och J. Det ska bli mysigt att komma ut till naturen igen. Tyvärr kan jag inte blogga därifrån. Det finns inte moderniteter som internet i stugan precis. Men det är halva charmen med vår lila stuga. Hoppas alla får en mysig helg!

image285

Dagens outfit

Nu har jag precis kommit hem ifrån dagens strapatser. Nu på kvällen har jag varit på After work på Blue Moon Bar i Västerås med några kompisar. Gratisbuffén var god och bandet som spelade var OK. Roligast av allt var att träffa kompisarna!

image282

  • Bruna vintage stövlar i skinn - köpta i London
  • Svarta leggings - HM
  • Svart Tee - Felippa K
  • Brun klänning - Organic-serien från HM
  • Guldhalsband med hjärta - present från J
  • Guldhalsband med krona från Skultuna mässingbruk - present från J
image283

Inte så bra bild på mig, men den får duga då vi hade lite bråttom iväg :)
Ute:
  • Svart kofta - Ellos
  • Kappa - HM
  • Väska - Mulberry Bayswater
  • Pälsmössa (se bild nedan) - Mammas gamla
image284

Hemma i Västerås

Nu sitter jag hemma i mamma och pappas vardagsrum. Det har varit en lång dag men vi har hunnit med mycket och träffat mycket folk. Mamma hade till och med lagat min älsklingsrätt när vi kom: Pasta med sås som innehåller grädde, salsasås, räkor, ananas, gurka, vitlök m.m. Det kanske inte låter så gott, men jag lovar att det är det.
J tvingade även med mig till
Media Markt som hade premiäröppning här i Västerås idag. Media Markt är någon stor, tysk elkedja. Tog även med mig lillebror för att trängas bland alla teknikgalna i denna stora lokal fylld av teknikprylar.

image281

Hem till Västerås

Nu håller jag på och packar för fullt här hemma. Jag ska åka hem till mamma och pappa i Västerås i en vecka. Hoppas jag inte glömmer något viktigt...

image280

Trötter

image279

Nu ska jag krypa till sängs med en bra bok och läsa lite. God natt på er allihopa!

Fika med goda vänner

Jag har precis kommit hem ifrån en fika på Storken i Uppsala, där jag träffade några kompisar för att prata lite strunt. Alltid gott med en kopp kaffe, en kylig kväll som denna. Jag trodde att fingrarna skulle ramla av när jag cyklade hem. Det måste vara 0-gradigt ute nu!

image278

Spice Girls nya låt

Nu har Spice Girls nya låt Headlines (friendship forever) kommit ut på nätet. Jag har abosult inga förväntningar på vad gruppen kommer prestera denna gång. Det känns med som om de kommer tillbaka för att åter komma ut i rampljuset igen, och kanske tjäna lite nya förmögenheter. Låten känns... behaglig... Det är det enda ordet som ploppar upp i mitt huvud när jag lyssnar på den. Den är OK, men ingen speciellt. Men singeln kommer nog sälja världen över, så det kommer nog klirra till i kassan för dessa 5 tjejer. Vad tycker ni om låten och Spice Girls comeback?

image277

Gwen Stefani lever mitt liv

Hon ser perfekt ut, har cool stil, är framgångsrika som få och till råga på allt har hon världens sötaste unge. Jag hoppas att jag lever hennes liv om ca. 5 år!

image276

Min bästa komips

image274


Jag tänkte ägna detta blogginlägg med hylla min
bästa kompis C. Hon är en av de viktigaste personerna i mitt liv, och jag är säker på att jag säger det till henne alldeles för sällan. Jag och C lärde känna varandra i ettan på gymnasiet när vi hamnade i samma klass. Jag kommer ihåg första gången jag pratade med henne. Hon sa något blåst (hon var expert på att lägga blåsta kommentarer under vår gymnasietid) och jag skrattade. Men det var inte förrän vi åkte på vår första utomlandssemester (till Ayia Napa, Cypern) tillsammans som vi blev riktigt nära vänner. Jag tror det var då vi kom på att vi var rätt lika, även om vi är lite olika. Nu bor C i London och lever "the dream" med studier på en bra skola,  jobb på Harrod´s och en massa shopping (är något avundsjuk). Trots att vi inte träffas så ofta nu för tiden, hoppas jag att vi kommer vara bästa kompisar i resten av våra liv!

image275
C och jag på nyårsafton år 2005/2006, hemma hos vår kompis H.

J´s 25-årsdag

image269

J fyller egentligen 25 år den 23/1, men jag firade hans födelsedag redan idag, 3 månader innan. Jag kommer ju åka till Malaysia den 6/1, och sedan vidare mot Australien, så jag kommer missa hans födelsedag. Och för att gottgöra det fick han tårta på sängen i morse och en liten present. Han blev rätt förvånad när jag kom in och sjöng "Ja-må-han-leva" för honom. Ni skulle ha sett hans ansiktsuttryck. Han trodde nog att jag blivit totalt galen :)

image270
Presenten bestod av 2 biljetter till hans stora Idol, 50 cent.

Dagens samhälle

Så här ser dagen samhälle ut. Eller så här ser det ut hemma hos mig och min sambo J för tillfället. Han sitter framför sin dator vid skrivbordet, medan jag har bänkat mig framför min i sängen för att blogga lite. Vad skulle vi göra utan den teknik som finns idag? Vi skulle kanske umgås lite mer, ha lite mer djupa diskussioner, använda vår fantasi lite mer för att hitta på saker att göra osv...
Ser ni tårtan i bakgrunden? Den ska snart få ett eget blogginlägg :)

image268

Fixat naglarna

image266

Den senaste timmen har jag setat och fixat naglarna... Det tog lite tid, men finte blev det :) Nagellacken jag har använt heter Wichita från Mavala och nr 2 från Canaveral (köpt i Spanien). Jag älskar Mavalas nagellack. De sitter bra, är billiga och kommer i söta små förpackningar som alltid tar slut innan de blir dåliga.

image267

Fint besök igen

Självaste Ebba von Sydow var inne och läste min blogg igår! Hur kul som helst! Särskilt då jag läser hennes blogg dagligen. Jag är en av dem som gillar henne. Jag förstår inte varför många har något emot henne. Och jag förtår vekligen inte hur folk kan orka lägga ner tid på att smutskasta henne. Har folk inget bättre för sig eller???

image265

The Right Brain vs Left Brain

Hittade ett jättekul test där man kan testa vilken hjärnhalva man använder mest. Den vänstra hjärnhalvan är den vetenskapliga delen och står för logiskt tänkande, fakta osv, medan den högra är den kreativa delen av hjärnan. beroende på vilket håll tjejen dansar åt kan man se vilken hjärnhalva man använder mest. Tydligen använder jag högre hjärnhalva mest, vilket borde göra mig till en kreativ människa. Och jag so trodde att jag var den mest logiskt tänkande på denna jord. Kan vi få tjejen att byta håll? Det funkade efter ett tag för mig. Titta på fötterna, så kan man se hur hon byter håll fram och tillbaka.

Reese Witherspoon

image264

Reese Witherspoon riktigt lyser på fimpremiär. Tänk om jag kunde bli så där fin på kort någon gång. Premiären var för filmen Rendition i vilken hon spelar mot självaste Jake Gyllenhaal. Premiären hölls under dag 4 under Rome Film Festival i Rom, Italien.

Dagens spa-behandling

Har precis haft dagens minispa. Nu känner jag mig ren och fräsh och redo för att sätta tänderna i en ny vecka! Snart ska jag fixa middagen. Ikväll blir det Veggie wok med nudlar.

image263

Fendi

image260


När
Karl Lagerfeld visade upp senaste kollektionen för Fendi slog han alla rekord! Det måste ha varit den häftigaste fashion-showen någonsin! Modellena kom ner för Kinesiska muren och ut på catwalken. Titta vad snyggt det är när mörkret fallit! Hela showen ska ha kostat 10 mijoner dollar!

image261

image262


Kate Moss nya frisyr

image256

Nu vill jag klippa mig! Jag vill ha samma frisyr som Kate! Jag funderade länge på att klippa lugg i somras, men då min frisör tyckte att jag skulle fundera lite på det, blev det aldrig av. Nu sitter jag i valet och kvalet: antingen ingen lugg alls (håret ska vara jämnlångt) eller lugg. Jag är trött på allt uppklippt, så det blir det inte i alla fall. Och hårfärgen då? Nu har jag någon mittemellan färg. I somras var jag mörk i håret, innan dess såg jag ut som en bimbo, och nu har jag brunt med blonda slingor. Vad tycker ni? Vad ser bäst ut? Jag vill iinte tillbaka till det bimbo-blonda (som Kate), men jag vill nog bli lite blonadre än nu i alla fall. Det får nog bli lite mer slingor, helt enkelt. Men dilemmat kvarstår: lugg eller inte lugg?

image257
Jag: Bimbo-blond

image258
Jag som brunett

image259
Jag: Nu

Vill någon köpa en väska från DKNY?

image254

Om det är någon som är intresserad av att köpa en vintage väska från DKNY (Donna Karan), gå i
här och lägg bud på auktionen! Väskan är i fint skick. Tyvärr har den inte blivit använd sen jag köpte min Louis Vuitton Speedy. Då är det bättre och sälja den än att den står i garderoben och samlar damm. Pengarna kommer gå till min resekassa till Australien. Det börjar närma sig...

image255

Victoria Beckhams på stan

image253


Jag gillar Victorias hippa 70-tals klänning med matchande skor och väska. Ibland kan det se "för mycket" ut om man matchar för mycket, men hon ligger precis på gränsen i denna outfit. Hon hade dock kunnat skippa solglasögonen. Sitter de fastlimmade på hennes näsa eller?

Jag vill ha!

Detta skulle jag vilja ha från Kate Moss julkollektion för Top Shop:

image249
En söt cape att ha när jag strosar omkring på stan i Melbourne på hösten (deras höst är våran vår).

image250
Perfekt patyklänning när jag och mina vänner går ut och dricker lite drinkar i Melbourne. Melbounre ska tydligen vara en riktigt bra partystad!

image251
När det börjar bli lite kallare mot vinter (deras vinter är våran sommar), vore denna snygga skinnjäcka perfekt. Vill ha!

image252
Söt Tee. Perfekt till ett par svarta jeans!

Kate Moss for Top Shop

image244

Kate Moss lanserar nu sin senaste kollektion för Top Shop. Denna kollektion kommer säljas på Top Shop vid jul. Gå in på länken och bestäm redan nu vad du vill ha!

image245

image246

image247

image248

Trött

image243

Jag har känt mig t
rött och hängig hela dagen. Hoppas jag inte börjar bli sjuk nu när helgen närmar sig.

Mer bilder på Roberto Cavalli at HM

Jag har inte sett så många bilder från kommande kollektion än. Men det som jag har sett ser mycket spännande ut. Guldklänningen är ju jättefin. Men när ska man använda den? Lite smycken vore ju inte helt dumt.

image241

image242

Jag är kär

image233

image234

Jag har hittat en ny kärlek i mitt liv. Tyvärr är den inte min än... och den kommer inte bli det under den närmaste tiden då den kostar ca. 20.000kr! Min kärlek heter
Elsa Woven Leather Bag och kommer från favortitdesignern Marc Jacobs.


Dagens outfit

Idag har jag tagit en sväng till skolan för att ordna ännu fel stipendieansökningar. Jag har sökt 27 st stipendier till min vistelse i Melbourne hittills. Idag tänkte jag skicka iväg ytterligare 3 st. Så vi får hoppas att jag får något av dessa 30 stipendier sen. Håll tummarna!

image232


  • Bruna vintage skinnstövlar - köpta i London
  • Svarta jeans - Cheap Monday
  • Grå Tee med hundtryck - By Malene Birger
  • Svart kofta - Ellos

Desperate housewives

Nu blir det Ahlgrens bilar framför Desperate Housewives med min sambo J. Han tycker faktist att programmet är kul, så vi brukar titta på det tillsammans varje tisdag.

image231


Louis Vuitton

image228

image229

Jag gillar ju Louis Vuitton. Det har jag alltid gjort. Jag gillar märkets klassiska stil. Det känns som om den aldrig kommer bli omodern. Men samtidigt är de duktiga på att släppa lite roligare kollektioner. Den här
sjalen kommer från "Something blue" linjen. Jag tycker att den är riktigt söt trots att det ser ut som om de karaktäristiska LV märkena spytts över sjalen. Den är i alla fall lite mer orginell än de vanliga LV sjalarna.

image230

Vardagslyx

image227

Vardagslyx är när min sambo J ställer sig i köket och lagar mat till oss två. Han är utbildad kock så hans mat blir alltid lika god!. Man blir aldrig besviken. Just nu står alltså J i köket medan jag kollar lite mail och bloggar lite. Tänk om det kunde vara så här varje dag.

Vad är detta?


Ursäkta, men vad har herr Law gjort med håret??? Det där var inte snyggt!

Fin outfit

image225

Eftersom jag själv gått omkring i myskläder hela dagen (läs babyrosa plyshdress, som gör att jag ser ut som en bumbibjörn, även kallad bumbibjörnsdressen), lägger jag in en fin outfit från
Ellen Pomepo (Meredith Grey) istället. Hon ser oförskämt snygg ut i sin svarta axelbandslösa långklänning.






Minispa

image224

På söndagar brukar jag alltid ha ett litet
minispa här hemma. Det är hur skönt som helst att ha en dag i veckan då man bara rår om sig själv. Idag har jag tagit en lång dusch rakat benen, skrubbat kroppen och gjort hårinpackning. Jag har även fixat naglarna och målat dem fina i en svagt rosa nyans. Just nu sitter jag med en ansiktsmask på com snart ska tvättas bort. Då är det bara ögonbrynen kvar som ska fixas till. Sen är jag en helt ny människa!

image223

The Wedding Date

image222

Nu ska jag och min sambo J sätta oss framför TV'n och titta på den romantiska komedin "
The Wedding Date" på TV 4. Japp, det är jag som har valt film ikväll (jag brukar få välja för det mesta, hihi). Chipsen står framdukade och nu börjar filmen.

Judith Leiber

image220

Nu när jag läst ut boken
Handväskor av Anna Johnson, vill jag shoppa en massa nya aftonväskor. Det fanns så många söta i boken, och jag vill ha allihopa! Särskilt någon av Judith Leibers små söta kristallväskor. Den här fisken är jättesöt. Jag vet inte när jag skulle använda den, men den skulle se fin ut i min väskhylla här hemma.

image221

Vintage shopping

Jag har hittat en rolig sida på nätet där man kan shoppa på sig en massa härliga sjalar från Hermés. De säljer både nya och second hand sjalar och alla är äkta! De har sjalar i alla olika färger och storlekar, så det är bara att välja och vraka.

image219


Jaa gillar denna på grund av de härliga höstiga färgerna och den stora storleken (140 x 140 cm). Den här vintagesjalen säljs för ca. 5500kr.

Mattias i Idol

image218

Ikväll vara Mattias helt klart bäst i
Idol. Daniel brukar vara favoriten, men idag slog Mattias honom. En annan favorit är Evelina. Varför verkar ingen gilla henne? Hon är ju grymt bra på att sjunga!


Lindsay Lohan

image217

Lindsay Lohan har kommit ut från rehab och ser fantastiskt fräch ut. Nu ångrar jag mig att jag klippte av håret en bit i somras. Jag vill också ha så där långt hår. Nu gäller det att spara och spara. Är det någon som har något specialknep för att få håret att väga 2 dm över natten?

Dagens outfit

Idag har jag och min sambo J varit nere på stan och uträttat lite ärenden samt ätit lite lunch. Jag har bland annat varit på biblioteket och lånat lite böcker om ett par av de länder som jag kommer besöka nästa år. I helgen ska jag bara luta mig tillbaka och drömma mig bort.

image215


  • Svarta jeans - Cheap Monday
  • Svart topp - Filippa K
  • Randig lammulls-slipover - HM
  • Tre guldarmband
  • Halsband med kungarkona från Skultuna Mässingbruk - present från J
  • Axcentklocka - present från J
  • Speedy - Louis Vuitton

image216


Dagens outfit

image214


  • Svarta vinterskor - presetn från J (det är kallt om tårna nu)
  • Svarta leggings - Gina Tricot
  • Svarta shorts - Åhlens
  • Svart kashmirtröja - HM
  • Guldhalsband - vintage
  • Tre guldarmband (jag gillar många armband runt handleden)
  • Diamantring - present från J

Roberto Cavalli at H&M

Catarina Midby har börjat skriva för HM's första blogg. Catarina har tidigare jobbat för Damernas Värld och ELLE, innan hon 2002 började jobba som modetalesman för HM. Så här skriver hon om bloggen:

"This is a fashion blog about the designer collaboration "
Roberto Cavalli at H&M". Welcome to follow the H&M team during the work process of making the Cavalli at H&M collection - from the very start to the launch of the collection on 8 November."

image213

Bonde igen

Har precis kommit hem ifrån en toppen middag där J bjöd chaminjonsoppa och nybakat bröd. Självklart tittade vi på kvällens program av Bonde söker fru. Jag är ledsen, men jag vill nästa sjunka genom golvet när jag tittar på inslag på en av bönderna (inga namn nämnda). Det finns något som kallas pinsam tystnad, och jag tror att bonden i fråga är expert på området.

image212

Bonde söker fru

Nu ska jag hem till en kompis här i Uppsala för att äta lite mat och titta på det mysiga programmet Bonde söker fru. Jag vet att programmet är lite småtöntigt, men jag gillar det och det står jag för.

image211

Streetstyle

Jag älskar streetstyle bilder. Som jag sagt tidigare finns det inget bättre ställe att hitta inspiration ifrån! Här kommer några fina bilder tagna i det fina vädret i Paris. Jag gillar speciellt Chloe Sevignys outfit.

image206

image207

image208

image209

image210

Powerwalk

image205

Jag har precis kommit hem ifrån en
powerwalk ute i det gråa vädret. Jag måste säga att det är mycket lättare att ta sig upp på morgonen för powerwalks när solen skiner och himlen är blå. Men imorse kände jag att jag behövde komma ut och röra på mig i alla fall. Och nu efteråt, känns det som om det var ett bra beslut.

Chanel våren 2008

Även bilder på Chanels senaset visning för våren 2008 finns att titta på. Jag gillar den lilla fotledsväskan. Tror inte att den är så praktisk, och det måste vara obehagligt att ha något dinglande runt benet, men den är ju så söt. Kan man ha den runt handleden istället?

image202

image203

image204

Miu Miu våren 2008

Bilder på vårkollektionen från Miu Miu för 2008 ha kommit ut, och jag vill ha (nästan) allt!

image198


image199


image200


image201


Kolla in alla skor - supersöta!



Vill ha!

image196

Denna supersöta klänning,
sequin mini dress, från Emilio Pucci vill jag ha. Den skulle nog kunna få mig lite gladare under den gråa hösten.
                      

image197


Senaste köpet

image194

Eftersom jag bloggade om Lars Wallins rosa band, var jag ju tvungen att köpa ett när jag såg det på stan i helgen. Det kostar ju bara 20 kr och pengarna går till en bra sak. Sen är ju dessutom Lars Wallin från Västerås (som jag) och man måste ju stödja lokalborna (inte för att han får några pengar för försäljningen av rosa bandet, men lite publicitet skadare ju inte). Nedan sitter bandet på min jacka från Cacharel.

image193

image195

Hanväskor

image192

Boken i mitt liv just nu (den kommer stanna där veckan ut tills den är utläst, sen får jag en ny bok i mitt liv) heter Handväskor och är skriven av Anna Johnson. I denna kan man följa handväskans och modets historia samtidigt som man tittar på någon av de 900 färgbilder som boken pryts med. Jag kanske inte kommer bli så mycket smartare av att läsa denna bok, men bilderna på alla häftiga väskor från 1900-talets början tills nu gör boken värd att läsa i alla fall. Jag får väl läsa en mer intellektuell bok när denna är utläst.

 

Fint besök

Förra veckan fick jag kommentarer på min blogg av självaste Sophie, samma person som en gång i tiden blingade min gamla mobil. Även om jag inte längre använder den mobilen, för den har blivit alldeles för gammal, har jag kvar den ändå. Den är ju så fin!

image190

Min bästa kompis C fick också sin mobil blingad av Sophie (bild på C och hennes fina mobil nedan). Hon gjorde ett toppenjobb på båda våra mobiler, och jag skulle gärna låta henne blinga fler i framtiden!

image191


Victoria Silverstedt for Sisters

Victoria Silvstedt ska designa två klänningar till Sisters vintern kollektion. Victoria kommer även stå modell för kampanjen. Hennes design består av en svart nyårsklänning ?Grace Kelly Dress? och den röda partykänningen?La Dolce Vita?. Kampanjen kommer synas lite överallt från och med den 15:e oktober till och med den 30:e december. De klänningar som Victoria deisgnat kommer heta  ?Designed by Victoria?.

image189

Tur till stugan

Igår kväll åkte jag ut till stugan med mamma och pappa. Det är där jag spenderade hela kvällen igår och större delen av dagen idag. Ibland är det skönt att komma ut till naturen lite. Man känner sig nästan som en ny människa när man kommer hem.

Nya rosa bandet

Självast Lars Wallin har formgett 2007 års rosa band. Spring och köp! Bandet kostar bara 20 kr och pengarna går till en bra sak.

image184


Varje år lyses byggnader i världen upp för att uppmärksamma
Rosa Bandet-kampanjen. Jag hittade flera fina bilder! Dessa byggnader deltog år 2006 i Estée Lauder?s Breast Cancer Awareness Campaign, till förmån för The Breast Cancer Research Foundation i New York.

image185
Operahuset i Sydney, Australien.

image188
Nelsons Column, London, Storbrittanien.

image186
Nan Pu bron i Kina.

image187
Gateway Arch, S:t Louis, USA.


Hemma i Västerås

Nu är jag och J hemma hos mamma och pappa i vår villa i Västerås. Jag ska vara här över helgen för att träffa nära och kära. Ikväll ska jag och J hem till hans släkt på kalas. Imorgon blir det en sväng på stan med ett par tjejkompisar med fika.

Tjejmiddag 2

image180

Middagen igår var mycket lyckad. Maten blev god och vinflaskorna tömdes. Jag tod aldrig en bild på min outfit, men den vars amma som på denna bild. Den här bilden togs på min
bästa komips fördelsedagsfest där temat var Absint. Alla gäster skulle bära något grönt och det bjöds på grönt snacks med en massa absintshots.

  • Vit blus - HM
  • Grön kjol - Filippa K (syns ej på bilden)
  • Väska - Louis Vuitton (syns ej på bilden)
  • Gröna paljettörhängen - Present
image183

Tjejmiddag

Jag ska bjuda mina tjejkompisar här i Uppsala på middag ikväll, och eftersom jag har hela frysen full med fläskfilé så tänkte jag laga detta.

image176

Caroline Trentini hoppar

Tydligen har Anna Wintour (Amerikanska Vogue) velat att tidningens modeller ska hoppa i moderepotagen. I senaste nummret kan man hitta dessa fina bilder på en hoppande Caroline Trentini. Jag tycker att de är jättefina.

image171

image172

image173

image174

image175

Dagens outfit

Dagens bild är till och med sämre än mina bilder brukar vara. Jag ska önska mkig en digitalkamera i present, men det är ju ett tag kvar tills jag fyller år...

image170

  • Bruna vintagestövlar i skinn - London
  • Svarta leggings - HM
  • Randig tunika - Lindex
  • Jacka - Cacharel

Fin outfit

image169

Jag visste inte att man kan se stylad ut i myskläder, men Rachel Bilson bevisar motsatsen. Hade jag sett ut så här i skolans bibliotek idag, hade jag inte behövt skämmas. Jag ska spara denna bild till framtida tentaplugg som inspiration :) Foto: Justjared

Marc by Marc Jacobs

image168

Supersöta skor från
Marc by Marc Jacobs! Dessa skulle bli toppen i höst till svarta strumbyxor och shorts, kjol eller klänning. Vill ha!